Haberler

Genç kadın fotoğrafının çekildiğini anlayınca çığlık attı! Şüpheli ise telefonunu yere fırlatarak parçaladı

Güncelleme:

İstanbul Eyüpsultan'da bir kadın, fotoğrafının çekildiğini fark edince bağırmaya başladı. Çevredeki vatandaşlar durumu görünce arbede yaşandı. Fotoğrafı çektiği iddia edilen şahıs, cep telefonunu vermek istemeyince yere atarak parçaladı. O anlar bir vatandaş tarafından kaydedildi.

İstanbul'da genç kadın yolda yürürken bir şahıs tarafından fotoğraflarının çekildiğini fark etti. Kadın, "Benim fotoğraflarımı niye çekiyorsun?" diye bağırınca çevredeki vatandaşlar olay yerine toplandı. Vatandaşlar, fotoğrafı çektiği iddia edilen şahsın elinden cep telefonunu almak istedi.

TELEFONU YERE ATIP PARÇALADI

Telefonunu vermek istemeyen şahıs yere atarak parçaladı. Kısa süreli yaşanan arbedenin ardından şahıs, vatandaşlar tarafından olay yerinden uzaklaştırıldı. O anlar çevredeki vatandaşların cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İstanbul Haberler

500

Yorumlar (9)

Mehtap Nazlı:

Soyunup gezen sosyal medyada kendini teşhir eder kimseden tık çıkmaz ne imiş fotosu çekilmiş Vayne

49
77
yanıtYanıtla
perihan uzun:

ya sen ne konuşuyorsun ALLAH AŞKINA BU NE AHMAK DÜŞÜNCELER NEYİ SAVUNUYORSUN KONU BUMU NORMAL BİR ŞEY Mİ PİSLİK DÜŞÜNCELERİNİZDE BOĞULUN

yanıt33
yanıt7
Eğrioturdoğrukonuş:

Şimdi kendiliğinden yayınlar zaten bu insanları azdıranlar.

yanıt8
yanıt17
Mehtap Nazlı:

Karısından kızından haberi olmayan insanlar böyle bişey gördüğünde namus bekçisi kesilir kadın doğrumu söylüyor yalanmi ne olduğu belirsiz

44
52
yanıtYanıtla
Cihans:

Madem yalan söylüyor aç telefonunu rezil et neden yapamamış acaba o telefonda kaç sapıkça şey vardı acaba

yanıt1
yanıt0
Ercan Özdemir:

3 - 5 zibidi bir araya geldilermi agir abi, namus bekcisi olurlar, teke tek oldularmi ancak mal mal bakarlar, bu devirde artik herkesin elinde makine var resim cekiyor, napalim simdi? hepsini dövelimmi? be kadin, senin resmini cekmisse bile ne yirtiyon kendini? artik cok normal bir durum bu, herkes herkesi cekiyor, ac bak youtubeye gör, yani neyin pesindesiniz?

yanıt1
yanıt1
Eğrioturdoğrukonuş:

Hiç kimsenin fotoğrafını çekemezsin. Yasaktır cezası vardır.

77
8
yanıtYanıtla
Abura Demirel:

daha haberi tam okumadan yine pakistanlı zannettim meğer yine bizimkilerdenmiş ne kadar açç mışlar

48
15
yanıtYanıtla
Alis Yiğit:

Bir değişiklik istiyor Türkiye bu çok gerekli

1
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title