Haberler

Esm'den, Elektrik ve Doğalgaz Zammına Tepki

Elektrik ve doğalgaza yapılan zamları eleştiren ESM Şube Başkanı Yener Çalışkan, "Bu zamlar katlanılabilir değil.bir basın açıklaması yaparak enerjide yapılan zamları eleştirdi."

Elektrik ve doğalgaza yapılan zamları eleştiren ESM Şube Başkanı Yener Çalışkan, "Bu zamlar katlanılabilir değil. Tüm özelleştirmeler durdurulsun, özelleştirilen kurumlar da kamulaştırılsın" dedi

Enerji, Sanayi ve Maden Kamu Emekçileri Sendikası (ESM),

bir basın açıklaması yaparak enerjide yapılan zamları eleştirdi. Eğitim-Sen Kocaeli Şube Binasında yapılan basın açıklamasına EMEK İl Başkanı Güner Kizir, tüm-Bel-Sen Şube Başkanı Erdal Karakuş, Eğitim-Sen Şube Başkanı Veysel Kaplan, CHP'li Ömer Akın, halkevleri ile çeşitli kuruluşlar destek verdi. Grup adına basın açıklamasını ESM Başkanı Yener Çalışkan yaptı.

Tüm özelleştirmelerin durdurulması gerektiğini savunan Çalışkan, "Yanlış ve dışa bağımlı enerji politikaları ve kararları ülkemizin enerji ve elektrik sorunun büyümesine ve çıkmaza girmesine neden oldu. Elektrikte özelleştirmeler ve hükümetin dışa bağımlı liberal enerji politikaları devam ettiği sürece halkımızı elektriği ve doğalgazı daha pahalı tüketmeye devam edecek ve zamların ardı arkası kesilmeyecek" şeklinde konuştu. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title