Haberler

Eşi Adına Yaptırdığı Okulu Öğretmenler Gününde Açtı

İşadamı Latif Aras Kars'ın Kağızman İlçesinde Eşi İzzet Aras Adına Yaptırdığı Okulu Öğretmenler Günü Açtı.

İşadamı Latif Aras Kars'ın Kağızman ilçesinde eşi İzzet Aras adına yaptırdığı okulu öğretmenler günü açtı. Okulun açılışına eşi İzzet ve oğlu Can Polat Aras ile birlikte katılan Latif Aras, "Hayatımın en güzel günlerinden birini yaşıyorum" dedi.Kağızman ilçesinde 4 ayda yaptırılan 5 derslikli,150 öğrenci kapasiteli İzzet Aras İlköğretim Okulu 200 bin liraya mal oldu. Okulun çevre düzenlemesi ve kalorjfer tahsisatını ise İl Özel İdare Müdürlüğü tarafından yapıldı. Okulun açılışına İçişleri eski bakanlarından İsmet Sezgin, Vali Yardımcısı Muhammet Lütfü Kotan, Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Sadettin Sabaz, İl Milli Eğitim Müdürü Recep Aktaş, Kağızman Kaymakamı Şuayib Gürsoy, Aras kargonun sahibi Latif Aras, eşi İzzet Aras ve oğulları Can Polat Aras ile birlikte öğretmen, öğrenci ve veliler katıldı.

Açılış töreninde bir konuşma yapan 74 yaşındaki İzzet Aras, eşinin doğum yeri olan Kağızman ilçesine bir okul yaptırmanın sevinci içinde olduğunu söyledi. Aras, "Allah bütün herkese bu duyguyu nasip etsin. Çok güzel bir duygu. Diliyorum Allah katında da kabul görür. Cümlesine hayırlı, uğurlu olsun" dedi.

Babasının ardından kürsüye çıkan Can Polat Aras ta, "Bugün hem öğretmenlerimize, hem de öğrencilerimize hediyelerin en güzelini armağan ediyoruz. Annem İzzet Aras'ta bugün duygularının en yücesini kalbinde hissediyor. Heyecanların en büyüğünü yaşıyor. Çünkü memleketi Kağızman'a, doğduğu topraklara, ismi ile yaşayacak bir okul armağan ediyor. Annem, bu okulda okuyup, başarılı olan her öğrenci için ayrıca mutlu olacaktır. 2 yıl önce rahmetli olan Aras Holdingin Yönetim Kurulu Başkanı ağabeyim Celal Aras'ta yine Kars'ın Selim ilçesine kendi adına öğretmen evi yaptırdı. Yaptırdığı liseyi de önümüzdeki günlerde açacağız" diye konuştu.

Vali Yardımcısı Muhammet Lütfü Kotan, yardımlarından dolayı işadamı Latif Aras'a plaket verdi. İkram ve folklor gösterisi ardından okulun kurdela kesildi. Aras ailesi, protokol ve öğrenciler okulun önünde hatıra fotoğrafı çektirdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

Erdoğan-Özel görüşmesinde Kılıçdaroğlu'nu küplere bindirecek 'Koltuk' muhabbeti

Erdoğan-Özel görüşmesinde Kılıçdaroğlu'nu küplere bindirecek "Koltuk" muhabbeti

Mezuniyet törenindeki kıyafet krizine valilik el attı! Soruşturma için 2 müfettiş görevlendirildi

Mezuniyet törenindeki kıyafet krizine valilik el attı! Soruşturma için 2 müfettiş görevlendirildi

Deniz Akkaya, devlet korumasındaki kızının odasında ikinci telefon buldu: Anneliğe dair bildiğim her şey darmadağın

Deniz Akkaya, devlet korumasındaki kızının odasında ikinci telefon buldu: Anneliğe dair bildiğim her şey darmadağın

Bakmadan Geçme

Van bayram namazı saat kaçta 2024? Kurban Bayramı namaz vakti ne zaman? Diyanet il il Kurban Bayramı namaz saatleri! Kurban Bayramında kargolar çalışıyor mu? Kurban Bayramında kargolar dağıtım yapıyor mu, açık mı? Uşak bayram namazı saat kaçta 2024? Kurban Bayramı namaz vakti ne zaman? Diyanet il il Kurban Bayramı namaz saatleri! Çorum bayram namazı saat kaçta 2024? Kurban Bayramı namaz vakti ne zaman? Diyanet il il Kurban Bayramı namaz saatleri! Batman bayram namazı saat kaçta 2024? Kurban Bayramı namaz vakti ne zaman? Diyanet il il Kurban Bayramı namaz saatleri! Çankırı bayram namazı saat kaçta 2024? Kurban Bayramı namaz vakti ne zaman? Diyanet il il Kurban Bayramı namaz saatleri! Tunceli bayram namazı saat kaçta 2024? Kurban Bayramı namaz vakti ne zaman? Diyanet il il Kurban Bayramı namaz saatleri! Bartın bayram namazı saat kaçta 2024? Kurban Bayramı namaz vakti ne zaman? Diyanet il il Kurban Bayramı namaz saatleri! Çanakkale bayram namazı saat kaçta 2024? Kurban Bayramı namaz vakti ne zaman? Diyanet il il Kurban Bayramı namaz saatleri! Bursa bayram namazı saat kaçta 2024? Kurban Bayramı namaz vakti ne zaman? Diyanet il il Kurban Bayramı namaz saatleri! Kızılcık Şerbeti Meri kimdir? Kızılcık Şerbeti dizisine Şebnem Bozoklu dahil oldu! Emekli maaşları ne zaman yatacak? Emekli maaşları bayramdan önce mi, sonra mı yatacak 2024? Emekli maaşlarında son durum ne? Burdur bayram namazı saat kaçta 2024? Kurban Bayramı namaz vakti ne zaman? Diyanet il il Kurban Bayramı namaz saatleri! Balıkesir bayram namazı saat kaçta 2024? Kurban Bayramı namaz vakti ne zaman? Diyanet il il Kurban Bayramı namaz saatleri! Bolu bayram namazı saat kaçta 2024? Kurban Bayramı namaz vakti ne zaman? Diyanet il il Kurban Bayramı namaz saatleri!
AK Parti ile MHP arasında ipler nasıl gerildi? İşte baş döndüren süreçte tüm olup bitenler

AK Parti ile MHP arasında ipler nasıl gerildi? İşte baş döndüren süreçte tüm olup bitenler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title