Haberler

Eş Başkanları Çalışanlarıyla Teşekkür Toplantısı Düzenledi

Güncelleme:

Bağlar Belediyesi Eş Başkanları Birsen Kaya Akat ve Eşref Güler, seçim çalışmalarında gönüllü olarak yer alan Belediye çalışanlarıyla teşekkür toplantısı gerçekleştirdi.

Diyarbakır'ın Bağlar İlçe Belediyesi Eş Başkanları Birsen Kaya Akat ve Eşref Güler, seferberlik ruhuyla seçim çalışmalarında yer alan Belediye çalışanlarıyla bir araya gelerek teşekkürlerini sundu. Bağlar Belediyesi Ek Hizmet Binası Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıya eş başkanların yanı sıra Belediye Başkan yardımcıları Adnan Akgül ve Murat Satıcı, DBP ve HDP Bağlar İlçe yöneticileri ile yüzlerce belediye çalışanları katıldı.

'Özgürlüğe Bir Adım Daha Yakınlaştık'

Devrim şehitleri anısına yapılan bir dakikalık saygı duruşunun ardından söz alan Bağlar Belediyesi Eş Başkanı Birsen Kaya Akat, tarihi bir seçimde büyük bir başarı alarak özgürlüğe bir adım daha yakınlaştıklarını söyledi. Büyük bedeller verdiklerini de sözlerinde ekleyen Akat, HDP'nin barajı aşmasında seçimlerde çalışan herkesin büyük emeğinin olduğunu belirterek, "Seçimde birçok çalışanımızın seferberlik ruhuyla çalıştığını gördük, bunun için size teşekkür ederiz" dedi.

Güler: Bu mirası ayakta tutmak için elimizden gelen mücadeleyi vereceğiz

Kürt halkının tarihte bir ilki gerçekleştirerek Meclise 80 vekil gönderdiklerini dile getiren Bağlar Belediyesi Eş Başkanı Eşref Güler ise, barış için bu başarının çok önemli olduğunu söyledi. Kürt ulusal hareketinin 40 yıldır mücadele ettiğini ve verdiği bedellerle bugünlere geldiklerini aktaran Güler, bu mirası ayakta tutmak için çaba sarf ettiklerini ve sonuna kadar da mücadele edeceklerini söyledi.

Konuşmaların ardından eş başkanları çalışanların sorunlarını dinledi.

Kaynak: Temsilci / Yerel

Birsen Kaya Akat Adnan Akgül Diyarbakır Yerel Haberler

title