Haberler

Eş Başkanlar Kabristanları Ziyaret Etti

Güncelleme:

Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanları Gültan Kışanak ve Fırat Anlı, Yeniköy Mezarlığı'na giderek kabristanları ziyaret etti.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanları Gültan Kışanak ve Fırat Anlı, Kurban Bayramı arifesinde Yeniköy Mezarlığı'nı ziyaret etti. Eş Başkanlara, HDP Diyarbakır Milletvekili Feleknas Uca, Kayapınar Belediyesi Eş Başkanı Mehmet Ali Aydın, DBP il ve ilçe yöneticileri, MEYA-DER yöneticileri ile belediye meclis üyeleri de eşlik etti.

Eş Başkan Kışanak ve Anlı, vekiller ve parti yöneticileri, yaşamını yitirenlerin mezarlarını ziyaret ederek, ailelerinin bayramını kutladı. Mezarlık ziyaretinde bulunan ailelerle bir süre sohbet eden Kışanak, vekiller ve parti yöneticileri, daha sonra Dört Ayaklı Minare önünde yaşamını yitiren Diyarbakır Barosu Başkanı Tahir Elçi ile trafik kazası sonucu yaşamını yitiren DTP Merkez Karar Yürütme Kurulu (MKYK) üyesi Cihan Deniz ve Hüsnü Ablay'ın mezarlarını ziyaret ederek karanfil bıraktı.

Kaynak: Temsilci / Yerel

Diyarbakır Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title