Haberler

Erzincan: 2 Vali Yardımcısı ve 5 Kaymakam Erzincan'a Veda Ediyor

- İçişleri Bakanlığı Tarafından Yayınlanan Son Kaymakamlar Kararnamesi'yle Erzincan'da da Bazı Vali Yardımcıları ve Kaymakamların Görevleri ve Görev Yerleri Değişti.

- İçişleri Bakanlığı tarafından yayınlanan son Kaymakamlar Kararnamesi'yle Erzincan'da da bazı vali yardımcıları ve kaymakamların görevleri ve görev yerleri değişti.

Yeni kararnameyle Erzincan Vali Yardımcısı Halil İbrahim Ertekin 1. Derece Kadrolu Denizli Vali Yardımcılığı'na, Vali Yardımcısı Hakan Kubalı da, 1. Derece Kadrolu Çankırı Vali Yardımcılığı'na atandı. Ertekin ve Kubalı'dan boşalan Erzincan vali yardımcılıklarına ise Nallıhan Kaymakamı Kubilay Ant ve Akçakent Kaymakamı Adem Keleş atandı. Kararnameyle Kemah Kaymakamı Ali Hamza Pehlivan Hakkari Vali Yardımcılığı görevine getirilirken, Saimbeyli Kaymakamı Eyüp Çalışır da Kemah Kaykamlığı görevine atandı.

Kararnameyle Kemah'ın yanısıra Tercan, Kemaliye, İliç ve Otlukbeli kaymakamları da değişti. Tercan Kaymakamlığı'na Ermenek Kaymakamı Tuncay Akkoyun, Kemaliye Kaymakamlığı'na Çatalpınar Kaymakamı Yılmaz Kurt'un, İliç Kaymakamlığı'na Akpınar Kaymakamı Yakup Güney, Otlukbeli Kaymakamlığı'na Derebucak Kaymakamı Şefik Aygöl atandı. Kararnameyle Tercan Kaymakamı İlhami Aktaş 1.Derece Kadrolu Finike Kaymakamlığı'na, Kemaliye Kaymakamı Yaşar Aksanyar Solhan Kaymakamlığı'na, İliç Kaymakamı Selami Kapankaya Gölhisar Kaymakamlığı'na, Otlukbeli Kaymakamı Çetin Çelik de Kağızman Kaymakamlığı'na atandı.

(İS-İRT-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title