Haberler

Erciş'te 'Kalbim' İsimli Giyim Mağazası Hizmete Açıldı

Van’ın Erciş ilçesinde ‘kalbim’ isimli giyim mağazası düzenlenen görkemli törenle ilçe halkının hizmetine açıldı.

Van'ın Erciş ilçesinde 'kalbim' isimli giyim mağazası düzenlenen görkemli törenle ilçe halkının hizmetine açıldı. Bin 140 metre kare kapalı alana sahip mağazanın 5.5 milyon TL'ye mal olduğu bildirildi.

Fesih Çakır, Muhittin Dilmaç ile İsmail İrven isimli işadamları tarafından Ercişli Emrah Caddesi üzerinde hizmete giren giyim mağazasının açılışını İlçe Kaymakamı Barbaros Baran ile Erciş Belediye Başkanı Zülfükar Arapoğlu birlikte yaptı. Açılış töreninde bir konuşma yapan Erciş Belediye başkanı Zülfükar Arapoğlu, ilçenin geçmişte yaşanan depremde büyük yaralar aldığına dikkat çekti. Erciş'i bundan böyle güzel günlerin beklediğini de anlatan Arapoğlu, "Bugün Erciş için güzel bir gün. Zor bir süreç yaşadık. Zor günler geride kaldı. Bundan böyle daha güzel günler bizi bekliyor. Bugün böyle bir mağazanın açılışını yapıyor olmamız bizim için onurdur. Fesih Bey ve ortaklarını tebrik ediyorum. İlçemiz için önemli bir kazanım. Çevre görünümüyle içindeki dizaynıyla da örnek bir mağaza. Bu tür mağazalar inşallah ilçemizde artarak devam edecek. Bizlerinde artık modern yapıları yapmamız lazım. Küçük binalardan kurtulmamız gerektiği ortaya çıkıyor. Artık insanlar haklı olarak alışveriş yaparken büyük mağazaları tercih ediyor. Bizler de Erciş'in esnafları olarak bende bir esnafım sizden biriyim artık bu tür mağazaları yapmamız gerektiğine inanıyorum. En önemli projemiz malumunuz ilçemizde yaptığımız kentsel dönüşüm. Allah nasip ederse bu proje gerçekleştiğinde Erciş farklı bir Erciş olacak. Bazı şeyler zaman içinde anlaşılıyor. Çoğu insan bu kentsel dönüşüm nedir ne gerek var buna yapılmasa da olurdu diyor olabilir. Ama bu dönüşümden sonra Ercişliler, bizler bunun ihtiyacını daha iyi anlamış olacağız. Erciş bölgenin büyük nüfusunu sahip bir ilçe ve aynı zamanda da coğrafyasıyla, bulunduğu konum itibariyle, kentsel dönüşümüyle, sahil yoluyla Erciş güzel olacak. İnşallah o güzel günleri hep birlikte göreceğiz. Ben bir kez daha yeni işyerinin sahiplerine, ilçe halkına hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Erciş Kaymakamı Barbaros Baran ise yaptığı konuşmada ilçenin toparlanma dönemine girdiğini belirterek. "Erciş'i Ercişlilere methetmek abes olur. Ama Erciş 170 bin nüfusu aşan bir şehir. Bölgenin cazibe merkezi. Potansiyeli olan bir şehir. Tabi yaşadığımız bazı acılar ve sıkıntılarla belli bir duraksama yaşadık. Ama çok şükür bu son bir ayda açtığımız işyeri sayısı 10'u aştı. İnşallah bundan sonraki süreçte de Erciş hızlı bir şekilde toparlanmaya devam edecek. Potansiyelini artırarak katlayarak devam edecek. Bu vesile ile bu güzel mekanı bize kazandıran Fesih Bey ve ortaklarına Allah hayırlı ve helalinden bol kazançlar nasip etsin diyorum" şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından işyerinin açılışı İlçe Kaymakamı Barboros Baran, Erciş Belediye Başkanı Zülfükar Arapoğlu, Erciş Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Murat İzgi tarafından hizmete açıldı. 5. 5 milyon TL'ye mal olan 5 katlı giyim mağazasında 17 personel istihdam edilirken, ürünlerin ünlü markalardan oluştuğu kaydedildi. - VAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Barboros Baran Erciş Yerel Haberler

Saadet ve Gelecek Partileri 'Abdullah Gül' iddiasını yalanladı: Gerçeklik payı yok

Saadet ve Gelecek Partileri "Abdullah Gül" iddiasını yalanladı: Gerçeklik payı yok

Oktay Kaynarca'dan dikkat çeken çıkış: Ben Türkiyeliyim

Oktay Kaynarca'dan dikkat çeken çıkış: Ben Türkiyeliyim

Mehmet Şimşek mesajı vermişti! Bakanlığa bağlı ekipler denetim için sahillere iniyor

Mehmet Şimşek mesajı vermişti! Bakanlığa bağlı ekipler denetim için sahillere iniyor

İzmir'deki yangında Çiçek Adası'nın tamamı küle döndü

İzmir'deki yangında Çiçek Adası'nın tamamı küle döndü

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title