Haberler

Ercan Çerçioğlu ADÜ'de Ders Verdi

Güncelleme:

Aydın Sanayi Odası Meclis Başkanı Ercan Çerçioğlu, ADÜ 1. sınıf Makine Mühendisi, İnşaat Mühendisi ve Gıda Mühendisi öğrencilerine sunum yaptı.

Aydın Sanayi Odası Meclis Başkanı Ercan Çerçioğlu, ADÜ Mühendislik Fakültesi Dekanlığı' nın daveti üzerine, Adnan Menderes Üniversitesi 1.sınıf Makine Mühendisi, İnşaat Mühendisi ve Gıda Mühendisi öğrencilerine İngilizce sunum yaptı.

Çerçioğlu, dönemin ilk dersinde girişimcilik, iş hayatında yaşadığı deneyimler, Jantsa'nın dünü, bugünü ve gelecekle ilgili öngörüleri içeren bir seminer verdi.

Mühendislik eğitimini tamamlamanın yanında, staj veya farklı iş kollarında olsa da öğrencilerin tatillerde, boş zamanlarını çalışarak geçirmelerinin çok önemli olduğunu kaydeden Çerçioğlu, "Bu çalışmaların ya da stajında gayret gösterenlerin iş hayatına diğer öğrencilere göre önde başlar ve daha kısa zamanda işi kavrar İlk önce özgüven konusunda kendilerini mutlaka geliştirmelisiniz. Cesaretli olmalı, aklınızdaki fikir ve yenilikçi düşünceleri korkusuzca paylaşmalısınız"tavsiyesinde bulundu.

ADÜ Mühendislik Fakültesi' nin Akademik ve İdari Kadrosu sayesinde kısa sürede ve emin adımlarla gelişerek büyüyeceğini kaydeden Çerçioğlu, "Mühendis adayları olarak bu organizasyonun bir parçası olduğunuzu düşünerek hareket edin. Disiplinli çalışmak size mezun olmadan önce önemli avantajlar sunacaktır"diye konuştu.

Dünyada iş aleminin tamamının İngilizce'yi kullandığını bu sebeple de mühendis adaylarına yabancı dillerini özellikle de İngilizcelerini mutlaka geliştirmeleri tavsiye eden Çerçioğlu, "Jantsa ailesi olarak her zaman yenilikçi düşünen, kendini yetiştirmiş, işini seven genç mühendis arkadaşlara ihtiyacımız var. Dönem içerisinde her zaman öğretim üyelerinin koordinasyonunda Jantsa'yı ziyaret edip, firma tanıtımı ve yapılan çalışmalar hakkında bilgilendirme yaparak eğitimlerinize destek verebiliriz"ifadelerini kullandı.

Kendisini davet eden ADÜ Mühendislik Fakültesi Dekan Yardımcıları Prof.Dr. Yunus Çerçi ve Prof. Dr. İsmail Böğrekçi 'ye teşekkür eden Çerçioğlu, akademik ve idari kadroya teşekkürlerini sunarak sunumunu bitirdi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Adnan Menderes Üniversitesi Ercan Çerçioğlu Aydın Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title