Haberler

Emre Kahraman Sahalara Döndü

Spor Toto 2.Lig Kırmızı Grup takımlarından Nazilli Belediyespor'un Nisan 2012'de çapraz bağı koparak ameliyat olan golcüsü Emre Kahraman takıma katıldı.

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Nazilli Belediyespor'un Nisan 2012'de çapraz bağı koparak ameliyat olan golcüsü Emre Kahraman takıma katıldı.

Nisan 2012'de şansızlık eseri sol ön çapraz bağı kopan Emre Kahraman, 5 ay aradan sonra takıma katıldı. İstanbul'da ameliyat olan Emre, gördüğü fizik tedavisinin ardından takım kadrosuna katıldı. 10 gün tesislerde özel çalışma yapacak olan başarılı golcünün ligin 6. haftasından sonra takım kadrosuna girebileceği öğrenildi.

Emre'ye güvendiklerini ifade eden Kulüp Genel Menajeri Orhan İbiş; "Geçtiğimiz Nisan ayında şansızlık sonucu sakatlanan ve ameliyat olan Emre ile 5 ay sonra yeniden buluştuk. Kendisi ameliyatını ve fizik tedavisini İstanbul'da oldu. Şuanda kendisine özel bir idman yapacağız. Tahminimizde sağlık sorunu olmadığı takdirde ligin 6. haftasından sonra hocamızın takdirine göre kadroya girebilecektir. Sakatlığı bizim için büyük bir kayıp olmuştu. Kendisinden hem takım adına hem de kendisi adına çok umutluyuz. Bu yıl ligde güzel işler yapacağı inancındayız" dedi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Emre Kahraman İstanbul Nazilli Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title