Haberler

Emet'te Yol Çalışmaları Yeniden Başladı

Geçtiğimiz yıl Karayolları Genel Müdürlüğü 14.Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan ihale ile yapımına başlanan, ancak yüklenici firmanın ödenek alamadığını gerekçe göstererek durdurduğu Tavşanlı- Emet karayolunda çalışmalar yeniden başladı.

Geçtiğimiz yıl Karayolları Genel Müdürlüğü 14. Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan ihale ile yapımına başlanan, ancak yüklenici firmanın ödenek alamadığını gerekçe göstererek durdurduğu Tavşanlı- Emet karayolunda çalışmalar yeniden başladı.

Firma görevlileri, sürenin bitmesine günler kala yeninden ilçeye gelerek iş makine parkı ile çalışmalara başladı. Yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren yüklenici firma yetkilisi Sabahattin Yıldız, yol çalışmalarının ödenek yetersizliğinden çok, yol üzerinde bulunan kamulaştırmaların tamamlanmadığından yavaşladığını söyledi. Yıldız ; 'Tüm Türkiye'de devlet tarafından ödeneklerde kısıtlamaya gidildi. Bu durumun, bizim gibi yüklenici firmalara sıkıntıya soktuğu doğrudur. Ancak Tavşanlı – Emet karayolunun durması hala yol üzerinde bulunan arazilerin kamulaştırılmasında olan sorunlardan kaynaklanmaktadır. Mahkemelik olan araziler var ve biz bu arazilere dokunamıyoruz. Şu anda Hisarcık – Emet arasında bulunan 11 kilometrelik yolu tamamlamaya çalışmaktayız. 2013 Yılı sonuna kadar bu yolu tamamlamak istiyoruz. Bu yolun duble olması ve aynı zamanda çevresinde evler bulunması sebebiyle proje kapsamındaki en zor alan. Kamulaştırmaların tamamlanmasıyla bu yolu ve Emet kavşağını tamamlayacağız. Ayrıca projeye ek olarak iki alt geçit dahil edildi. Üç metre genişliğinde yol akışını etkilemeden bölgede hayvancılık yapan köylüler bu alt geçişten geçecekler. Araç parkımızın yetersiz olduğu hakkında da çıkan söylentiler de tamamen asılsızdır. Buradaki araç parkı bu 11 kilometre yol için yeterlidir" dedi.

Toplam mesafesi 98 kilometre olan Tavşanlı – Emet –Simav yolunu 79 kilometreye düşürecek olan çalışma, 2011 yılında, Hisarcık – Emet-Tavşanlı ve Hisarcık-Simav olarak iki ihale ile yapılmıştı. Hisarcık – Simav yolunda çalışmalar tüm hızıyla devam ederken, Hisarcık – Tavşanlı-Emet kara yolu çalışmaları geçtiğimiz aralık ayında durmuştu. - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Karayolları Genel Müdürlüğü Hisarcık Tavşanlı Emet Yerel Haberler

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, 'Türkiye Türk'tür Türk kalacak' yazısı Van'ı karıştırdı

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, "Türkiye Türk'tür Türk kalacak" yazısı Van'ı karıştırdı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Netanyahu'nun ABD Kongresi'ndeki konuşmasına ilk tepki

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Netanyahu'nun ABD Kongresi'ndeki konuşmasına ilk tepki

Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

Bakmadan Geçme

27-28 Temmuz Konya elektrik kesintisi listesi! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Temmuz 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Temmuz Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? Sancaktepe, Avcılar, Esenler elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? Ankara Keçiören, Altındağ, Ayaş elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Ataşehir hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Ataşehir nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Kadıköy hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Kadıköy nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Beykoz hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Beykoz nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Küçükçekmece hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Küçükçekmece nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Instagram bu hikayeye erişilemiyor hatası! (ÇÖZÜMÜ) Instagram bu hikayeye erişilemiyor ne demek, neden olur? Cihan Çanak bozkurt işareti mi yaptı? UEFA Cihan Çanak'a ceza verecek mi? Rüyada birinin öldüğünü duymak ne anlama gelir?
Ağır işkence ölüm getirdi! İsrail hapishanesindeki Hamas lideri Ebu Arra hayatını kaybetti

Ağır işkence ölüm getirdi! İsrail hapishanesindeki Hamas lideri Ebu Arra hayatını kaybetti

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title