Haberler

Emekli Evlerine Tam Not

AK Parti İstanbul Milletvekili ve TBMM Aile Sağlık, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyon Çocuk Çalışmaları Üyesi Prof.Dr.Sevim Savaşer, İzmit Belediyesi'nin davetlisi olarak İzmit'e geldi.

AK Parti İstanbul Milletvekili ve TBMM Aile Sağlık, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyon Çocuk Çalışmaları Üyesi Prof. Dr. Sevim Savaşer, İzmit Belediyesi'nin davetlisi olarak İzmit'e geldi. Çocuk Hakları Okulu'nun açılısına katılan Savaşer daha sonra İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan eşliğinde İzmit'teki icraatları gezdi.

Yahya Kaptan Mahallesi Mahalle Konağını ziyaret eden AK Parti İstanbul Milletvekili Savaşer, burada bulunan emekli evinde incelemeler de bulundu. Emekli evleri projesini çok güzel bulduğunu ifade eden Savaşer " Başkan bana emekli evlerinden bahsettiğinde bu kadar kapsamlı ve modern döşenmiş bir yer olacağını düşünmemiştim. Ancak buraya geldiğimde gördüm ki burası beş yıldızlı hizmet veren bir yer. Buraya gelen emeklilerden dinlediğim kadarıyla da son derece işlevsel bir şekilde yönetiliyor. Sosyal belediyecilik anlamında İzmit'i çok başarılı buldum. İzmit Belediyesi sosyal belediyecilikte tam not almaya layık bir belediye" dedi.

Savaşer'in bu güzel sözleri karşısında kendisine teşekkür eden İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, İzmit'te toplam 9 tane emekli evi olduğunu ve bunların hepsinin sistemli bir şekilde işleyişine devam ettirdiğini vurgulayarak sosyal belediyecilik ile şekillendirdiği çalışmaların bu yıl İzmit'te daha fazla hissedileceğini söyledi.

Emekli Evi'nde bulunan emekliler ile bol bol sohbet eden Savaşer onların sorunlarını dinlerken hükümetin emekliler için yürütmekte olduğu çalışmalar hakkında bilgi verdi. Milletvekili Savaşer İzmit Belediyesi tarafından başlatılan " Sağlıklı Kilo Hareketi" projesi kapsamında kurulan cihazda kilo yağ kitle endeksi ölçümü yaptırmayı ihmal etmedi. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İzmit Belediyesi Sevim Savaşer Nevzat Doğan Ak Parti Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title