Haberler

Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel'in Hayata Geçirdiği Belevi Şen Çocuk Atölyesi Çocukları ve Aileleri Mutlu Ediyor

Güncelleme:

Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel'in üç ay önce hayata geçirdiği Belevi Şen Çocuk Atölyesi, çocukların gelişimine katkı sağlarken, ailelerini de mutlu ediyor. Ücretsiz eğitim gören çocuklar, atölyede eğlenirken aynı zamanda gelişimlerine katkıda bulunan etkinliklerle zaman geçiriyorlar. Aileler, bu hizmetin önemine dikkat çekerek Filiz Başkan'a teşekkür ettiler.

Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel'in yaklaşık üç ay önce hayata geçirdiği Belevi Şen Çocuk Atölyesi, çocukların gelişimine katkı sağlarken, ailelerini de mutlu ediyor.

Belevi Şen Çocuk Atölyesinde ücretsiz eğitim gören çocukların mutluluğu yüzlerine yansırken, bu durumdan oldukça keyifli olan miniklerin aileleri yapılan bu hizmetin önemine dikkat çekerek, Filiz Başkana bir kez daha teşekkür ettiler.

Gelişim çağındaki çocuklar için hayata geçirilen Şen Çocuk Atölyesi'nde çocuklar, burada sadece eğlenmekle kalmayıp aynı zamanda gelişimlerine katkıda bulunan etkinliklerle zaman geçiriyorlar.

Gözleri arkada kalmadan çocuklarını emin ellere emanet eden anneler ve babalar, yapılan bu hizmetten dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdiler. Belevi Şen Çocuk Atölyesi'ne gittikleri günden beri evde bilgisayar, telefon ve tabletten uzak kalan çocukların daha çok sosyal etkinlikler ve el becerilerinin arttığını belirten aileler, büyük eksikliği olan böyle bir hizmeti Belevi halkına kazandıran Filiz Başkan'a teşekkür ettiler.

Kaynak: ANKA / Yerel

Filiz Ceritoğlu Sengel Selçuk Çocuk Efes Yerel Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title