Haberler

Edremitli Anneler Başkan Bozbey'e Teşekkür Etti

Balıkesir'in Edremit Belediyesi Bünyesinde Kısa Bir Süre Önce Faaliyete Giren Taekwondo Kursu Öğrencilerinin Anneleri, Başkan Yunus Bozbey'i Makamında Ziyaret Ederek Katkılarından Dolayı Teşekkür Ettiler.

Balıkesir'in Edremit Belediyesi bünyesinde kısa bir süre önce faaliyete giren taekwondo kursu öğrencilerinin anneleri, Başkan Yunus Bozbey'i makamında ziyaret ederek katkılarından dolayı teşekkür ettiler.

Çocuklar ve gençler için sportif faaliyetlerini aralıksız olarak sürdüren başkan Yunus Bozbey'e minnettar olduklarını vurgulayan öğrenci velileri, "Sporun ve sporcunun her zaman yanında olan başkanımız, ilçede yaptığı büyük değişimin yanında çocuklarımız ve gençlerimiz için sportif faaliyetler düzenleyerek, onları kötü alışkanlıklardan ve boş gezmekten kurtarıyor. Başkanımıza tüm öğrenci velileri adına teşekkür ediyor, başarılı çalışmalarının devamını diliyoruz" dediler.

Başkan Bozbey de, velilerin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, sportif faaliyetlerin aralıksız olarak süreceğini belirtti.

(SŞ-MŞ) 23.05.2008 16:18 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title