Haberler

Edremit'te Kaybedilen Seçimin Faturası İlçe Yönetime Kesildi

Edremit’te kaybedilen seçimin faturası, Ak Parti ilçe teşkilatına kesildi.

Edremit'te kaybedilen seçimin faturası, Ak Parti ilçe teşkilatına kesildi. Ak Parti Balıkesir İl Başkanlığı tarafından Harun Yüzüak başkanlığındaki yönetiminin istifasının istenmesi üzerine, ilçe teşkilatı istifa ettiğini açıkladı.

Yüzüak, istifası ile ilgili olarak yazılı basın açıklamasında bulunurken, 21 Ocak 2012 tarihinde yapılan kongrede delegelerimizin ve partililerimizin teveccühü ile Edremit ilçe başkanı seçildim. Yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımla birlikte 2,5 yıl boyunca Edremit halkına hizmet gayesiyle gece gündüz demeden çalışma imkanını yakaladığımız için gururluyuz"dedi.

İlçede üye sayısını 3'çe katladıklarını belirten Yüzüak, şunları söyledi:

"Görev süremiz boyunca çok yoğun bir tempo ile Edremit'in her karışını defalarca ziyaret ederek halkımızın dertlerine derman olduk. Üye kayıt çalışmalarını artırarak görev süremiz boyunca üye sayımızı 3'e katladık. Üye sayısı itibariyle Edremit'te 1. Parti olduk. Partimize gelen herkesi kucakladık, bağrımıza bastık."

"30 mart seçimlerinde Edremit merkezinde 14 bin 368 oy alarak merkezde birinci parti olduk. 2011 seçimlerinde Edremit genelinde 27 bin 85 olan oyumuzu 27 bin 620 ye çıkardık. Yoğun geçen seçim çalışmasında emeği geçen tüm partililerimize ve bizlere kucak açan halkımıza bu vesileyle tekrar teşekkür ederim."

"Makamların geçici olduğunun bilincindeyiz. Millete hizmetin adresi olan Ak Parti ve millete hizmetin simgesi olan Recep Tayyip Erdoğan için partimizin bir neferi olarak gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğimizi belirtmek isteriz. Partimizin, delegelerimizin bundan sonra bizim için uygun göreceği her türlü hizmeti layıkıyla yerine getireceğimizden kimsenin kuşkusu olmamalıdır."

"21. yüzyıl başında göreve gelen Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan hem Türkiye'nin hem bölgenin hem de dünyanın her yerindeki mazlumların umudu olmuştur. 2014 Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde halkımızın bir kez daha sayın genel başkanımıza sahip çıkarak O'nu Cumhurbaşkanı seçeceğinden şüphemiz yoktur. Yaklaşan bu seçim öncesi teşkilatlarda yapılacak değişikliklerin olumlu sonuçlar vereceğinden şüphemiz yoktur."

"Bizleri 2012 yılında ilçe kongresinde bu göreve getiren delegelerimize, çalışmalarımızda bizleri yalnız bırakmayan başta Büyükşehir Belediye Başkanı Edip Uğur, milletvekillerimiz Tülay Babuşçu, Cemal Öztaylan ve Ali Aydınlıoğlu'na, teşkilat mensuplarımıza, partililerimize ve dostlarımıza teşekkür ederiz. Görev süremiz boyunca şeffaf ve tarafsız haberler yapan çok değerli Edremit ve Balıkesir basınına şükranlarımızı sunarım."

"21 Ocak 2012 tarihinden beri büyük bir gururla devam ettirdiğim Adalet ve Kalkınma Partisi Edremit İlçe Başkanlığı görevinden istifa ediyorum. Yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımla birlikte partimizin önünü açmak ve yaklaşan seçimlere daha iyi hazırlanabilmek için hep birlikte görevimizden istifa kararı aldığımızı tüm halkımıza saygı ile bildiririz. Aldığımız emaneti gururla teslime diyoruz."

Yarın ise Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Edip Uğur'un ilçeye geleceği öğrenildi. Edremitli partilier ise, Ak Parti'de artık yeni yüzleri ilçe yönetiminde görmek istedikleri söylediler. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Harun Yüzüak Balıkesir Ak Parti Edremit Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (2)

Mustafa Hamzaalioğlu:

Bana kesilecek hali yoktu .Biz elimizden geleni yaptık fakat bazıları sınıf da kaldı .Bunu Özkan başkan da dahil...

3
0
yanıtYanıtla
Aydın Bayram:

Hele şükür

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title