Haberler

Edremit Belediyesi'nden Müzik Şöleni

Balıkesir'in Edremit Belediyesi Tarafından Bu Yıl 4'üncüsü Düzenlenen "Şükrü Tunar Kültür Merkezi Yıl Sonu Şenlikleri" İlgi Gördü.

Balıkesir'in Edremit Belediyesi tarafından bu yıl 4'üncüsü düzenlenen "Şükrü Tunar Kültür Merkezi Yıl Sonu Şenlikleri" ilgi gördü.

Halk oyunları sınıfının gösterileri ile başlayan program, gitar, bağlama, keman ve ud sınıfı öğrencilerinin dinletisi ve solistlerin söylediği parçalarla devam etti. Programda sunuculuk yapan Samim Başbuğ, nükteli konuşmaları ile geceye renk kattı. Edremit Belediye Başkanı Yunus Bozbey, "Belediyecilik sadece yol yapmak, kaldırım yapmak değil. Bizler Edremit Belediyesi olarak her konuda hep ilklere imza atarak sosyal belediyecilik anlayışı ile halkımıza hizmet ediyoruz. Eğitimden sağlığa, kültürden sanata ve her konuda Edremit'e layık olabilmek için gece gündüz demeksizin çalışıyoruz" dedi.

Geceye Belediye Başkanı Yunus Bozbey'in yanı sıra, il genel ve belediye meclis üyeleri, daire amir ve müdürleri ile çok sayıda vatandaş katıldı. Gecede en son sahne alan halk oyunları ekibi ile Bozbey harmandalı oynadı.

(SŞ-MŞ) 25.06.2008 16:42 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title