Haberler

Edirne Ticaret Borsası'nda Görev Dağılımı Yapıldı

Edirne Ticaret Borsası'nda Yönetim Kurulu Başkanı, Yönetim Kurulu Üyeleri, Birlik Genel Kurul Delegeleri ve Disiplin Kurulu Üyeleri seçildi.

Edirne Ticaret Borsası'nda Yönetim Kurulu Başkanı, Yönetim Kurulu Üyeleri, Birlik Genel Kurul Delegeleri ve Disiplin Kurulu Üyeleri seçildi. Yargı gözetiminde borsa binasında gerçekleştirilen seçimlerde Meclis Başkanlığı'na Fedai Canım, Meclis Başkan Yardımcılıklarına Serdar Hüseyinca ve Erhan Akgün, Katip Üyeliğe ise Ahmet Özmen seçildi.

Genel Kurulu'nda rakibi Mustafa Yardımcı'yı 15 oyla geçerek seçimi kazanan Özay Öztürk'ün listesi, görev dağılımı yaptı. Yönetim Kurulu Başkanlığı'na Özay Öztürk, Yönetim Kurulu Asil Üyeliklerine Feridun Çatalçekiç, Mustafa Göktaş, Efgan Döşlüoğlu, Eray Karaca; Yönetim Kurulu Yedek Üyeliklerine Recep İriş, Oğuz Kurban, Serdar Hüseyinca ve İsmail Aslan seçildi.

TOBB Genel Kurul Delegeleri Mustafa Göktaş, Feridun Çatalçekiç, Efgan Döşlüoğlu, Serdar Hüseyinca, Oğuz Kurban, Fedai Canım, Eray Karaca, Recep İriş ve Erhan Akgün seçilirken yedek üyeliklere ise Erkan Posta, Cenap Dede, Ahmet Özmen, İsmail Aslan seçildi. Disiplin Kurulu Üyeliğine Kadir Abbasoğlu, Elmas Aslan, Nil Sirel, Mustafa Bilginar, Murat Uzer ve Necmettin Kemerci, yedek üyeliklere ise İsmail Bozkurt, Mustafa Sönmez, Metin Büyükgöze, Erdoğan Balcı, Kazım Domurcuk ve Mehmet Uzun seçildi.

(TY)

06.06.2013 17: 07: 25

TSI

NNNN - EDİRNE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Yardımcı Mustafa Göktaş İsmail Aslan Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title