Haberler

Düzce Teknopark Yönetim Kurulundan Bakanlığa Ziyaret

Düzce Teknopark Yönetim Kurulu Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nı ziyaret ederek Bakan Nihat Ergün ile görüşmelerde bulundu.

Düzce Teknopark Yönetim Kurulu Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nı ziyaret ederek Bakan Nihat Ergün ile görüşmelerde bulundu.

Düzce Teknopark Yönetim Kurulu Üyeleri Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Funda Sivrikaya Şerifoğlu, Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Metin Büyük, Düzce Belediyesi Belediye Başkan Yardımcısı Bayram Bayraktar, İl Özel İdare Genel Sekreter Yrd. Necmettin Çalışkan, Düzce Organize Sanayi Bölge Müdürü Aylin Özdemir, ODTÜ Teknokent Ostim Merkez Müdürü Necip Özbey ve Düzce Teknopark Genel Müdürü Yrd. Doç. Dr. Ali Gürsel, Düzce Teknopark A.Ş. Yönetim ve İnkübatör Binası Projesi'ni hazırlayan Yüksek Mimar Barış Çokcan ile birlikte, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'na ziyarette bulundular.

Heyet ziyaretlerinde Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Müsteşarı Prof. Dr. Ersan Aslan ve Bilim ve Teknoloji Genel Müdürü Doç. Dr. Cevahir Uzkurt ile görüşmelerde bulundu.

Düzce'nin bütün paydaşlarından temsilcilerin bulunduğu heyet Bakanlık yetkililerine Düzce Teknopark Yönetiminin vizyonu hakkında bilgiler aktardı.

Başta Bakan Nihat Ergün olmak üzere, Müsteşar ve Genel Müdür tarafından takdirle karşılanan vizyonun Düzce'ye ve çevre illere de örnek teşkil edeceği açıklandı.

Bakanlık ziyareti sonrasında ODTÜ Teknokent'te olağan Yönetim Kurulu toplantısını gerçekleştiren heyet gündemle ilgili konuları değerlendirerek, Düzce Teknopark'a yeni katılacak firmaları belirledi.

(AY)

25.02.2013 11: 44: 49

TSI

NNNN - DÜZCE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Funda Sivrikaya Şerifoğlu Düzce Üniversitesi Nihat Ergün Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title