Haberler

Düzce Akparti İl Başkanı Hikmet Keskin'den Yatırımlara Sıkı Takip

AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, sağlık konusunda Düzce’ye söz verilen yatırımların peşine düştü.

Ak Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, sağlık konusunda Düzce'ye söz verilen yatırımların peşine düştü. Ankara'da Sağlık Bakan Yardımcısı Ahmet Baha Öğütken ile bir araya gelen AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, sağlık konusundaki yatırımları ve Düzce'yi görüştü.

AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, 3 günlük Ankara mesaisinde birçok bakan yardımcısı ile bir araya gelerek Düzce'nin yatırımlarını masaya yatırdı. Sağlık Bakanlığı'nda Bakan Yardımcısı Ahmet Baha Öğütken'i ziyaret eden Keskin, özellikle Düzce Devlet Hastanesinin son durumu hakkında bilgiler aldı. Hastanenin açılmasına çok kısa bir süre kaldığını belirten Keskin, " Sayın Bakan Yardımcımıza göstermiş olduğu ilgiden dolayı teşekkür ediyorum. Sağlık alanındaki tüm yatırımlarımızı görüştük" ifadelerinde bulundu.

AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, Düzce Milletvekilleri Dr. Faruk Özlü, Fevai Arslan ve Ayşe Keşir ile de sık sık bir araya gelerek Düzce'deki projeler hakkında istişarelerde bulundu. Hikmet Keskin, " Ankara'da Düzce'mizin sorunlarını masaya yatırarak çözüm bulmaya çalışıyoruz. Birçok yatırımımızda son noktaya geldik. Hem Milletvekillerimiz hem de Bakanlarımızla Düzce'mizi görüşüyoruz. Hemşehrilerimizin mutluluğu ve rahatı için her zaman çalışmaya devam edeceğiz" dedi. - DÜZCE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

AK Parti Düzce Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title