Haberler

Doğum Gününde Toprağa Verildi

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, uzun süredir lösemi hastalığıyla boğuşan Murat İnce, 29. yaş gününde toprağa verildi.

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde, uzun süredir lösemi hastalığıyla boğuşan Murat İnce, 29. yaş gününde toprağa verildi.

Ayvalık'ın en büyük mahallesi Altınova'da, Sanayi Sitesi'nin sevilen esnaflarından Şener İnce'nin 3 evladından en küçüğü olan Murat İnce tedavi gördüğü İzmir Ege Üniversitesinde hayatını kaybetti.

Lösemi hastalığıyla boğuşan ve 3 hafta önce ailesinin bir İlik Bankası aracılığıyla Hollanda'da bulduğu donörden ilik nakli ile hayata tutunması beklenirken, aracı şirketin sahtekarlığı sonucunda bulunan ilik genç adama nakledilemedi.

Ancak ailesinin büyük bir çabayla ikinci kez Almanya'da aranılan ilik bulundu ve Murat'a 23 gün önce nakledildi. Ancak yaşanılan iliğin bulunması ve nakledilmesi süreci uzadığı için nakil işe yaramadı ve hayat dolu Murat tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

Murat'ın cenazesi Altınova'daki PTT şubesi yanındaki evinden alınarak, Selimiye Orta Camiinde kılınan ikindi namazının ardından Altınova Kabristanında gözyaşlarıyla toprağa verildi.

Murat'ın cenazesinde; Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer, Ayvalık Belediyesi Meclis Üyeleri, ailesi, yakınları ve kalabalık bir vatandaş topluluğu hazır bulundu.

Cenazede, Murat'ın annesi Münevver İnce'nin derin acısı ise yürekleri dağladı. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Murat İnce Balıkesir Altınova Ayvalık Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title