Haberler

Doğu Anadolu Bölgesi - 10.06.2010 / Perşembe

ERZURUM DOĞU EKSPRES AVUKATTAN BELEDİYE BAŞKANI OLMAZ şehir kent konseyi toplantısında kürsüye çıkan Hazır, ilginç bir tespitte bulunarak "Başkan seçerken müteahhit ve avukatı seçmeyeceksiniz" dedi.

ERZURUM

DOĞU EKSPRES

AVUKATTAN BELEDİYE BAŞKANI OLMAZ

şehir kent konseyi toplantısında kürsüye çıkan Hazır, ilginç bir tespitte bulunarak "Başkan seçerken müteahhit ve avukatı seçmeyeceksiniz" dedi.

PALANDÖKEN GAZETESİ

HESRARENGİZ KAZA

HES projeleri için hep olumsuz görüş bildiren 3 profesör, HES keşfinden dönerken Bolu’da esrarengiz bir trafik kazasında can verdi. TEMA Vakfı, kazada can veren 3 profesörü Erzurum projeleri için de bilirkişi olmalarını talep etmişti.

AĞRI

HÜRSES GAZETESİ

TAŞLIÇAY'DA KAÇAK MALZEME OPERASYONU

Ağrı'nın Taşlıçay İlçesi Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yapılan yol kontrolünde çok sayıda kaçak eşya ele geçirildi.

ARDAHAN

SÜREÇ GAZETESİ

BURSA BELEDİYESİNDEN “KARDEŞ PAYI

Ardahan'a gelen Bursa Büyük Şehir Belediye Başkanını ve Ardahan AK Parti Milletvekili Saffet Kaya'yı karşılamaya gelen vatandaşlar izdihama neden oldu.

HUDUT GAZETESİ

ARDAHAN'DA ŞAP KARANTİNASI

Ardahan Tarım İl Müdürü Fevzi Karakoç, bölgede tespit edilen şap hastalığı nedeniyle ilde hayvan hareketlerinin yakın takip altında tutulduğunu bildirdi.

ERZİNCAN

ERZİNCAN 24

YENİ SANAYİ SİTESİ SAVAŞ ALANINA DÖNDÜ

Erzincan Yeni Sanayi Sitesinde bir yağ deposunda akşam saatlerinde çıkan yangının ardından sanayi sitesi savaş alanına dönerken olay yerine gelen itfaiye ekipleri canlarını hiçe sayarak patlamaların yaşandığı yangını söndürmeyi başardılar.

KARS

SERHAT KARS

KARS PİYASASINDA NAKİT SIKINTISI YAŞANIYOR

Kars piyasası bugünlerde nakit sıkıntısı yüzünden adeta canlılığını yitirmiş durumda kepenkler kapatılıyor., borçlar yüzünden iş yerleri devrediliyor.

MUŞ

MUŞ'UN SESİ

ÇİFTÇİLER TARIM MÜDÜRLÜĞÜNDEN ŞİKAY

Kumluca Köyünde ilaçtan dolayı ekinleri hasar gören çiftçiler mahkemeye başvurmak için Tarım İl Müdürlüğünden rapor istediklerini ancak olumsuz cevap aldıklarını söylediler

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 1 Mayıs altın fiyatları yükseldi mi? Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 1 Mayıs Euro kaç lira? GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (1 Mayıs) Dolar ne kadar oldu? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title