Haberler

Diyanet-sen'den Başkan Yaylalı'ya Teşekkür Plaketi…

Memur- Sen Konfederasyonu'na Bağlı Diyanet-sen Erzurum Şubesi Yöneticileri Dadaşkent Belediye Başkanı Vahdettin Yaylalı'ya Teşekkür Plaketi Verdi.

Memur- Sen Konfederasyonu’na bağlı Diyanet-Sen Erzurum Şubesi Yöneticileri Dadaşkent Belediye Başkanı Vahdettin Yaylalı’ya teşekkür plaketi verdi.

Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte Dadaşkent Belediyesi’ni ziyaret eden Diyanet-Sen Erzurum Şube Başkanı Mehmet Dindi, camilerin temizliğinde gösterdiği duyarlılık ve özveriden dolayı Başkanı Vahdettin Yaylalı’ya şükran plaketi sundu.

Dadaşkent Belediye Başkanı Vahdettin Yaylalı, dini vecibelerin yerine getirildiği camilerin temizliğini yapmanın belediye için ulvi ve kutsal bir görev olduğunu söyledi. Beldedeki camilerin temizliğinin belediye personelince titiz bir şekilde yapıldığını belirten Başkan Yaylalı, “Toplum olarak camilerin temizliği konusunda gösterdiğimiz hassasiyet oldukça fazladır. Oraların temiz ve bakımlı olması ibadetlerimize ayrı bir feyz ve güzellik katmaktadır. Bunun için ibadethanelerimizin temizliği konusunda üzerimize düşen görevi layıkıyla yerine getirmenin gayretindeyiz.” dedi.

Yalnızca camilerin değil, beldenin de temizliği konusunda ayrı bir hassasiyet gösterdiklerini kaydeden Başkan Yaylalı, “Temiz çevre, temiz toplum” sloganıyla ismine yakışır bir belde oluşturma çabası içerisinde olduklarını ifade etti.

Diyanet-Sen Erzurum Şube Başkanı Mehmet Dindi ise, personel yetersizliğinden dolayı camilerin temizliği konusunda belediyelerden yardım istediklerini belirterek, tüm belediyelerden yeterli desteği aldıklarını kaydetti. Beldedeki camilerin temizliği konusunda Başkan Yaylalı’dan büyük destek gördüklerini vurgulayan Dindi, “Yönetim Kurulu üyelerimizle birlikte bu desteğe karşılık bir şükran plaketi sunuyoruz. Başkanın camilerin temizliği konusunda gösterdiği hassasiyetin belediye hizmetlerine de yansıdığını görüyoruz. Dadaşkent’in her geçen gün aldığı mesafe, belediyenin hizmetteki başarısının göstergesidir. Hizmetlerinden dolayı Başkan Yaylalı’ya teşekkür ediyoruz.” diye konuştu.

(AA-Y)

03.05.2007 14:28 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title