Haberler

Divriği'de Yol Yapım Çalışmaları Devam Ediyor

Divriği ilçesinde yol yapım çalışmaları devam ediyor.

Divriği ilçesinde yol yapım çalışmaları devam ediyor.

Çetinkaya-Kangal- Divriği arasındaki 67 kilometrelik alanda ekipler, kış şartlarına rağmen çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Kızılırmak İnşaat etüt ekibi şefi Halil Cansever, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Çetinkaya-Kangal- Divriği arasındaki Davutoğlu bölgesinde yol yapım çalışmalarına başladıklarını belirtti.

Rakımı düşük olan bölgelerde çalışmalarının sürdüğünü anlatan Cansever, Höbek, Karasar ve Uzunbağ mevkilerinde yapacakları çalışmayı bölgede rakımların 1200-1900 arasında değişmesi ve yoğun kar bulunması nedeniyle başlayamadıklarını ifade etti.

Cansever, şunları kaydetti:

"Biz de rakımın 980-1200 arasında seyrettiği Divriği ilçe merkezine 15 kilometre uzaklıkta bulunan Kayaburun-Mursal yol ayrımı olan bölgede devam ediyoruz. Bu bölgedeki yol çalışmaları 2 yıl içerisinde bitirmeyi hedefliyoruz. Şu anda mevsim şartları itibariyle 30 kamyon, 10 kepçe ve bazı iş makinelerinin yanı sıra 60 personel ile 3 noktadan çalışmalar sürüyor. Yaz mevsiminde çalışma noktalarını fazlalaştırarak işi hızlandırmayı düşünüyoruz."

- SİVAS

Kaynak: AA / Yerel

Kızılırmak Çetinkaya Divriği Kangal Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title