Haberler

Didim'de Kamu Çalışanları Fidan Dikti

Sağlık ve Sosyal Hizmet Emekçileri Sendikası Didim Temsilciliği üyeleri, Akbük yolu üzerinde 200 çam fidanını toprakla buluşturdu.

Sağlık ve Sosyal Hizmet Emekçileri Sendikası Didim Temsilciliği üyeleri, Akbük yolu üzerinde 200 çam fidanını toprakla buluşturdu.

KESK'e bağlı Sağlık ve Sosyal Hizmet Emekçileri sendikası (SES) üyeleri Akbük yolu üzerinden fidan dikimi gerçekleştirdi. Didim Belediyesinin katkılarıyla SES Aydın Şubesinin destekleriyle ve SES Didim temsilciliğinin girişimleriyle gerçekleştirilen etkinlikte Fıstık çamı ile Karaçam'ın yer aldığı fidanlar toprakla buluştu.

SES Didim temsilciliği Yürütme Kurulu üyesi Bülent Akın, SES hatıra Ormanını oluşturmak için bu etkinliği gerçekleştirdiklerini ve Gezi parkı anısına fidan diktiklerini belirterek "Etkinliğimiz Didim Belediye Başkanımız Deniz Atabay, SES Aydın Şubemiz, SES Aydın Şube eski başkanımız Eyüp Curun destek verdi. 500 adet fidan aldık; 200 tanesi toprakla buluşturduk. Geriye kalan 300 fidanı belediyemize bağışladık. Didim için oluşturduğumuz bu hatıra ormanı kentimiz açısından da önemli olduğunu düşünüyorum. Emek veren ve destek olan herkese teşekkür ediyorum" dedi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Karaçam Aydın Akbük Didim Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title