Haberler

Devlet Bakanı Faruk Çelik Şanlıurfa'da

Devlet Bakanı Faruk Çelik, istikrarın önemine değinerek, "İstikrarsızlık çok kötü bir hadise, istikrar neticesinde ülkemiz, birçok imkana kavuşmuş oldu" dedi.

Devlet Bakanı Faruk Çelik, istikrarın önemine değinerek, "İstikrarsızlık çok kötü bir hadise, istikrar neticesinde ülkemiz, birçok imkana kavuşmuş oldu" dedi.

Şanlıurfa'nın Bozova ilçesinde Vali Nuri Okutan tarafından karşılanan Bakan Çelik, belediye ve kaymakamlığı ziyaret etti. Belediye Başkanı Hasan Arusoğlu ve Kaymakam Caner Akgün'den ilçenin sorunlarıyla ilgili brifing alan Çelik, Cuma namazını Ulu Cami'de kıldı. Bakan Çelik ve beraberindekiler, avluda saf tutukları namazın ardından hutbeyi dinlerken, yağmurun aniden bastırması üzerine içeri geçtiler.

Cami çıkışında bir gazetecinin "İlçeye gelen ilk bakansınız, daha önce Sayın Başbakan gelmişti" şeklindeki hatırlatması üzerine, "Öyle mi? Demek ki daha fazla gelip, gitmemiz gerekiyor" dedi.

Belediye Başkanı Arusoğlu'nun onuruna verdiği yemeğe katılan Bakan Çelik, ardından Bozova Belediyesi "Sinema ve Çok Amaçlı Toplantı Salonu"nda muhtarlar ve sivil toplum kuruluşları temsilcileriyle bir araya geldi.

Toplantıda Vali Nuri Okutan, Kaymakam Caner Akgün ve Belediye Başkanı Arusoğlu ile diğer ilgililer de hazır bulundu.

Burada konuşan Faruk Çelik, Türkiye'nin zaman zaman çok zor günler geçirdiğini hatırlattı.

"Siyasi istikrarın sihirli bir formül olduğunu" dile getiren Bakan Çelik, Türkiye'nin AK Parti döneminde yapılan yatırımlarla istikrarı yakaladığını ifade ederek, "Avrupa ülkeleri çalkalanıyor, Balkan ülkeleri sallanıyor, Ortadoğu ne halde görüyorsunuz. İstikrarsızlık çok kötü bir hadise, istikrar neticesinde ülkemiz birçok imkana kavuşmuş oldu" diye konuştu.

- ŞANLIURFA

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title