Haberler

Demirbaş Muhtarlarla Bir Araya Geldi

Güncelleme:

Diyarbakır'ın Sur İlçe Belediye Başkanı Abdullah Demirbaş, İlçeye bağlı köy ve mahalle muhtarları ile yemekte bir araya geldi.

Yemeğe Sur Belediye Başkanı Abdullah Demirbaş, Başkan Yardımcıları Azize Kutlu Değer ve Turki Gültekin, BDP Sur İlçe Eş Başkanı Adnan Akgül, Sur Belediyesi Meclis Üyesi Nakşi Sayar ve elli iki köyün muhtarı katıldı.

Yemek sonrası konuşan Sur Belediye Başkanı Abdullah Demirbaş; "Dokuz yıla yakındır birlikte çalışıyoruz ve artık ihtimaldir ki artık vedalaşıyoruz. Yeni arkadaşlarla sizler iyi ve güzel şeyleri birlikte yapacaksınız. Bu dokuz yıl boyunca yaptığımız çalışmalarda bizlere verdiğiniz destek ve gösterdiğiniz gayretten dolayı sizlere teşekkür ediyorum. Sur Belediyesi çalışanları ve meclis üyeleri olarak sizlere en iyi şekilde hizmet vermek için çalıştık. Belki de biz buna layık olamadık ama bilin ki hiçbir zaman niyetimiz kötü değildi. Bizler dün nasıl ki hizmetkârınızdık bu günde, bundan sonra da öyle olacağız. Koltuğumuz konumumuz ne olursa olsun, ne olursak olalım kimse özgürlük duygularımızı düşüncelerimizi alamaz yüreğimizden." dedi.

Konuşmanın ardından hazırlanan hediye çantaları muhtarlara verildi.

Kaynak: Temsilci / Yerel

Abdullah Demirbaş Sur Belediyesi Adnan Akgül Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 30 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! CHP'nin 1 Mayıs Taksim yürüyüşü ne zaman, saat kaçta? CHP Taksim'e yürüyecek mi? Bu haftaki maçlar aynı gün ve saatte mi oynanacak? Maçlar kaçıncı haftadan itibaren aynı gün ve saatte oynanacak? 30 Nisan Kankalar Günü mü? Dünya Kankalar Günü ne zaman? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı? Trendyol Süper Lig'de son haftalara girdik 1 Mayıs kurumsal mesaj örnekleri! Şirket çalışanlarınıza gönderebileceğiniz 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü mesajları 1 Mayıs kuaförler açık mı, berberler kapalı mı? X CEO'su Linda Yaccarino kimdir? İşte Yaccarino'nun kariyeri Taksim 1 Mayıs'ta neden yasak? 1 Mayıs'ta Taksim'de kutlamak yapmak niye yasak, Taksim 1 Mayıs'ta neden kapalı? Dabke dansı nedir, dabke dansı yasak mı? 1 Mayıs'ta Taksim kapalı mı? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kutlamaları için Taksim açık mı, yasak mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title