Haberler

Demir Tanıtım ve Medya Başkanları Toplantısını Değerlendirdi

AK Parti Gençlik Kolları Aydın Tanıtım ve Medya Başkanı Bahar Demir, AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları İl Tanıtım ve Medya Birim Başkanları toplantısını değerlendirdi.

AK Parti Gençlik Kolları Aydın Tanıtım ve Medya Başkanı Bahar Demir, AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları İl Tanıtım ve Medya Birim Başkanları toplantısını değerlendirdi.

AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları İl Tanıtım ve Medya Birim Başkanları İstişare ve Değerlendirme Toplantısı AK Parti İl Gençlik Kolları'nın koordinesinde 27-29 Ocak 2012'de Konya'da gerçekleştirildi. 81 ilin tanıtım ve medya başkanlarının katıldığı Konya'daki toplantıya Aydın'ı temsilen Aydın Gençlik Kolları Tanıtım ve Medya Başkanı Bahar Demir katıldı.

Toplantının açılış konuşmasında Genel Merkez AK Parti Gençlik Kolları Tanıtım ve Medya Birim Başkanı Burak Ceylan, AK Parti ile birlikte yıllarca ötelenen ve dışlanan gençlerin siyasette aktif roller almaya başladığını belirterek, "Yıllarca enerjisi bastırılmış, ülkenin imkanlarından mahrum bırakılmış ve en önemlisi de zaman zaman büyük bir tehlike olarak görülmüş bu ülkenin güzel gençliği AK Parti iktidarı ile ülkemizi yeniden ayağa kaldıracak güç haline gelmiştir. Bu partinin bir parçası olmaktan gurur duyuyoruz. Bizler haklı güçsüzleri, haksız güçlülere karşı korumak için ne gerekirse yapmaya hazırız" diye konuştu.

Konya'da gerçekleşen toplantının ardından Aydın'da

dönüşü değerlendirmelerde bulunan AK Parti Gençlik Kolları Aydın Tanıtım ve Medya Başkanı Bahar Demir, "Konya'da yapılan İstişare ve Değerlendirme Toplantısına olumsuz hava şartlarına rağmen 81 ilin katılması gerçekten çok güzel ve anlamlıydı. Amasya Milletvekilimiz Sayın Naci Bostancı, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Dr. Bülent Gedikli, Medya Derneği Genel Sekteri Deniz Ergürel ve Star Gazetesi yazarı Ergun Babahan gibi değerli büyüklerimizin katılımları, biz gençlere önerileri,yapılan eğitimler ve sonucunda çalıştay sunumunda çok güzel sonuçlar elde ettik.En kısa zamanda bunları faaaliyete geçirerek sosyal medyada daha etkin ve güçlü bir şekilde devamlılığımızı sürdüreceğimize ve başarılı olacağımıza inanıyorum"

dedi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ak Parti Konya Aydın Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title