Haberler

Defterdarlıktan Başkan Ergün'e Tebrik Ziyareti

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Manisa Defterdarı Muharrem Özdemir’i makamında konuk etti.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Manisa Defterdarı Muharrem Özdemir'i makamında konuk etti. Ziyarete birim müdürleriyle birlikte gelen Özdemir, Başkan Ergün'ü tebrik ederek, "Manisa'nın ilk büyükşehir başkanı oldunuz. Görev ve sorumluluklarınız arttı. Size her zaman destek olmaya hazırız. Sizi kutluyor ve tebrik ediyorum" dedi.

Manisa Defterdarı Muharrem Özdemir, birim müdürleriyle birlikte Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ü makamında ziyaret etti. Ziyarette Başkan Ergün'ü tebrik eden Özdemir, "Bizler sizlere önem veriyoruz. Manisa'nın ilk büyükşehir başkanı oldunuz. Bütün birim amirlerimizle birlikte size bu zorlu görev öncesinde desteğe ve moral vermeye geldik. Tabi ki büyükşehirle birlikte görev ve sorumluluklarınız arttı. Bize düşense sizlere destek olmak. Hepimizin amacı Manisa'ya hizmet etmektir. Sizi birkez daha kutluyorum. Allah utandırmasın" dedi. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'de ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, güzel dilekleri nedeniyle Manisa Defterdarı Muharrem Özdemir ve birim müdürlerine teşekkür etti. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Muharrem Özdemir Cengiz Ergün Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title