Haberler

Cumur ve Tosun'dan Hastane İnşaatında İnceleme

AK Parti Trabzon Milletvekili Mustafa Cumur ile Sağlık Bakanlığı Müsteşarı Nihat Tosun, Yapımı Son Aşamaya Gelen Akçaabat Devlet Hastanesi İnşaatında İnceleme Yaptı

AK Parti Trabzon Milletvekili Mustafa Cumur ile Sağlık Bakanlığı Müsteşarı Nihat Tosun, yapımı son aşamaya gelen Akçaabat Devlet Hastanesi inşaatında inceleme yaptı.

Beraberindeki Nihat Tosun ile Akçaabat Devlet Hastanesi inşaatındaki yaptığı incelemeler sonrası AA muhabirine açıklama yapan milletvekili Cumur, inceledikleri hastanenin Sağlık Bakanlığının yeni konsept bir hastanesi olduğunu ifade ederek, 'Bu hastanemiz bakanlığın istediği son teknoloji kullanılarak farklı özelliklere sahip bir hastane olacak. İnsanımıza her şeyin en iyisini yapmaya gayret gösteriyoruz' dedi.

Nihat Tosun da hastane inşaatında sona gelindiğine işaret ederek, 'Bu hastane bakanlığımız için örnek bir hastane olduğundan üzerinde özel olarak duruyoruz. Bir taraftan inşaat devam ederken biz diğer taraftan iç malzemelerinin hazırlıklarına devam ediyoruz. Umut ediyorum kısa sürede hastanemizi hizmete sokarız' şeklinde konuştu.

Cumur ve Tosun inceleme sırasında kendilerine eşlik eden Tabzon İl sağlık Müdürü Halit Çınarka, Akçaabat Devlet Hastanesi Başhekim Vekili Veysel Topal'dan inşaat hakkında bilgi aldı.

(DA-TB-MHD) - TRABZON

Kaynak: AA / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title