Haberler

Çocuklar Oyuncaklarına Kavuşuyor

Royal ve Pierre Cardin Halı’nın Custom Design ürünleri ile hayalindeki desenleri halıya yansıtan çocuklar, hem birbirinden güzel oyuncaklara sahip oluyor hem de markanın sosyal sorumluluk projesine katkı sağlıyor.

Royal ve Pierre Cardin Halı'nın Custom Design ürünleri ile hayalindeki desenleri halıya yansıtan çocuklar, hem birbirinden güzel oyuncaklara sahip oluyor hem de markanın sosyal sorumluluk projesine katkı sağlıyor.

Royal ve Pierre Cardin Halı'nın kişiye özel tasarıma olanak sağlayan Custom Design ürünleri çocukların hayallerindeki halıya kavuşmasını sağlıyor. Custom Design ile çocukların çizdiği bir resim ya da bir çizgi film karakteri halıya işlenebiliyor.

Kişiye özel tasarıma olanak sağlayan Custom Design, sadece çocukların hayallerini gerçekleştirmekle kalmıyor onlara birbirinden güzel hediyeler de veriyor. Bu hediyeler arasında bez bebekler, araba ve uçak da bulunuyor.

ÇOCUKLARIN HAYALLERİ SOSYAL SORUMLULUK PROJESİNE KATKI SAĞLIYOR

Royal ve Pierre Cardin Halı'nın ilk kez Domotex Fuarı'nda tanıttığı proje ile çocuklar hayallerindeki desenleri halıya yansıtırken birbirinden güzel oyuncaklara da sahip oluyor. Adana'nın Kozan ilçesine bağlı Bucak köyündeki kadınların el emekleriyle hazırlanan oyuncaklar, sosyal sorumluluk projesi kapsamında Royal ve Pierre Cardin Halı tarafından satın alınarak köydeki kadınların çalışmasına katkı sağlanıyor. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Pierre Cardin Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title