Haberler

Çocuk Kitabı Yazarı Ural, Kitaplarını Çocuklar İçin İmzaladı

Çocuk kitapları yazarı Serpil Ural, Çanakkale Çağdaş Eğitim Kooperatifi tarafından Seramik Müzesi’nde düzenlenen “Troia’dan Gelibolu’ya Uzak ve Yakın Geçmişten Sayfalara’ isimli söyleşi ve imza gününde Çanakkalelilerle buluştu.

Çocuk kitapları yazarı Serpil Ural, Çanakkale Çağdaş Eğitim Kooperatifi tarafından Seramik Müzesi'nde düzenlenen "Troia'dan Gelibolu'ya Uzak ve Yakın Geçmişten Sayfalara' isimli söyleşi ve imza gününde Çanakkalelilerle buluştu.

Çağdaş Eğitim Kooperatifi tarafından düzenlenen bu etkinliğe Çanakkale Belediyesi, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Seramik Müzesi, Çanakkale Rotary Club ve Troypark Alışveriş Merkezi'de katkı sağladı.

Çağdaş Eğitim Kooperatifi yararına düzenlenen etkinliğin açılış konuşmasını Kooperatif Başkanı Diş Hekimi Bilge Şimşek yaptı. Ardından Serpil Ural ile keyifli bir söyleşi gerçekleşti. Son olarak proje Eğitim Danışmanı Doç. Dr. Ebru Aktan Acar'da, 2008-2009 Eğitim-Öğretim yılı süresince ÇOMÜ Çocuklar Evi'nde eğitim gören çocuklar, öğretmenleri ve aileleri eşliğinde uygulanan projenin ürünü olan Troia Çocuk Kitapları'nın ortaya çıkış süreci hakkında paylaşımda bulundu.

Etkinliğe Vali Yardımcısı Sayın Cemal Yıldızer, Belediye Başkanı Sayın Ülgür Gökhan ve eşi Hale Gökhan, Prof. Dr. Ahmet Mete Tuncoku, Çağdaş Eğitim Kooperatifi Üyeleri, ÇOMÜ Çocuklar Evi'nin 2008 dönemi çocukları ve aileleri, öğretmenler, basın mensupları ve çok sayıda davetli katıldı.

Etkinlik süresince Çanakkale Çağdaş Eğitim Kooperatifi yararına hem Şafakta Yanan Mumlar, hem de Troia Çocuk Kitapları'nın satışları yapılırken, miniklerde kendileri için hazırlanan alanda Troia ile ilgili düşüncelerini resme döktüler. - ÇANAKKALE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Ülgür Gökhan Gelibolu Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title