Haberler

Cizre'de Engelliler Gecesi

Cizre'de, Engelsiz Hayat Derneği tarafından Engelliler Haftası dolayısıyla gece düzenlendi.

Cizre'de, Engelsiz Hayat Derneği tarafından Engelliler Haftası dolayısıyla gece düzenlendi.

Yeni hizmete giren Engelsiz Hayat Spor Kulübü'nde düzenlenen gecede, akülü sandalye tamirat servisinin açılışı da gerçekleştirildi.

Geceye, Cizre Kaymakamı Ahmet Adanur, Belediye Başkanı Leyla İmret, Cizre Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Süleyman Çağlı, Cizre Spor Kulüp Başkanı Salih Sefinç ve engelli vatandaşlar katıldı.

Kaymakam Adanur, yaptığı konuşmada, idareciler olarak engellilerin hayatının düzenlenmesi açısından önemli sorumluluklarının bulunduğunu söyledi.

Cizre'de yaklaşık 3 bine yakın engellinin bulunduğunu ifade eden Adanur, "Hepimiz bir gün engelli olabiliriz. Elbette herkes engelli değil ama engelli olmaya adaydır. O yüzden onların sıkıntılarını ve dertlerini gönülden ve yürekten hissetmek gerekir" dedi.

Belediye Başkanı İmret de, engelliler için kurum olarak üzerlerine düşecek her görevi yerine getirmeye hazır olduklarını ifade etti.

Engelsiz Hayat Derneği Başkanı Gülizar Ölmez ise, engellilerin yaşamlarını sürdürebilmeleri ve spor yapmalarını sağlamak amacıyla ilçede spor kulübü kurduklarını dile getirdi.

Konuşmaların ardından davetlilerce, Engelsiz Hayat Spor Kulübü ve akülü sandalye tamirat servisinin açılışı yapıldı.

Kaynak: AA / Yerel

Engelliler Haftası Leyla İmret Cizre Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title