Haberler

Chpli Okay: "Salihli'de Kimseyi Ötekileştirmeyeceğiz"

CHP Salihli Belediye Başkan Adayı Mustafa Uğur Okay, seçim çalışmaları kapsamında ilçede Zafer ve Sağlık Mahallesi’ni ziyaret etti.

CHP Salihli Belediye Başkan Adayı Mustafa Uğur Okay, seçim çalışmaları kapsamında ilçede Zafer ve Sağlık Mahallesi'ni ziyaret etti.

30 Mart'ta Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Özgür Özel ve kendisine destek isteyen Okay, 10 yıldır yaptıkları hizmetler gelecek dönemde yapacakları hizmetlerin teminatı olduğunu söyledi.

Her iki mahallede de konfeti ve havai fişek eşliğinde karşılanan Okay, yaptığı konuşmada, "Daha çağdaş, daha modern, daha güzel mensubu olmaktan gurur duyabileceğimiz ona anlam yükleyebileceğimiz bir kent yaratma çalışmalarını çabalarını daha ileri noktaya taşıma uğraşı içerisinde olduk. Bu amaçla Salihli'de görev yaptığımız 10 yıllık sürede birçok projeyi birçok hizmeti halk adına hizmete geçirdik. Salihli'de çeşitli yollar, çeşitli bulvarlar açtık. Kentin iki ucundaki iletişimi, ulaşımı daha etkili ve kolay hale getirebilmek için dereler ve çaylar üzerinde köprüler kurduk. Daha güvenli ulaşımı sağlayabilmek adına yollarımızı düzenledik, genişlettik. Önce insan anlayışımızın gereği yayalarımızın kullandığı kentin tüm kaldırımlarını iyileştirdik ve insana yakışan Salihli'ye yakışan bir düzeye getirdik. Sağlık ve hijyen bakımından büyük sorunlar taşıyan eski içme suyu şebekemizi yeniledik ve yeni hatlar oluşturarak çağa ve Salihli'ye uygun bir düzeye getirdik. İçme suyu depoları yaptık ve içme suyu otomasyon sistemi kurduk. Taşıyıcı kanalizasyon hatları oluşturduk. Yağmur suyu etkisi ve şiddetinden şehrimizi kurtarabilmek adına eski hatları yeni kanalizasyon hatları ile değiştirdik. Artan otopark ihtiyacını karşılayabilmek adına çeşitli bölgelerde istimlaklar yaparak otopark alanları açtık. Kurşunlu Vadisi ve Gümüşçayı Rekreasyon alanı düzenlemesi ile kentin içerisinde çeşitli mahallerde oluşturduğumuz parklarla, yeşil alanları ve oyun alanları ile Salihli'de kişi başı 12.5 metrekare ulaşan yeşil alan kazandırdık. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da önce insan diyen insanın onurunu insanın emeğine insanın refahını her şeyin önünde gören partili, partisiz, başka partili tüm hemşerilerime aynı yakınlıkta duran dini mezhebi ne olursa olsun, ırkı, rengi, kökeni ne olursa olsun herkesi aynı sıcaklıkla kucaklayan yoksulu, ezileni, fakiri gözeten bir anlayışla görev yapacağız" dedi. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Uğur Okay Özgür Özel Salihli Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title