Haberler

CHP Söke İlçe Teşkilatı'nda Görev Bölümü

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Söke İlçe Teşkilatı'nda Eski İlçe Başkanı Erkan Polat ve Yönetim Kurulunun İstifa Etmesin Ardından; Bu Göreve Atanan Sevim Şahin Başkanlığında Yeni Yönetim Kurulu, Düzenlenen Basın Toplantısıyla Basına ve Kamuoyuna Tanıtıldı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Söke İlçe Teşkilatı'nda eski İlçe Başkanı Erkan Polat ve yönetim kurulunun istifa etmesin ardından; bu göreve atanan Sevim Şahin başkanlığında yeni yönetim kurulu, düzenlenen basın toplantısıyla basına ve kamuoyuna tanıtıldı.

Toplantının açılışında konuşan CHP Söke İlçe Başkanı Sevim Şahin, atanmış bir yönetim kurulu olarak görevlerine başlamaktan dolayı büyük heyecan yaşadıklarını söyledi. Önceki yönetim kurulunun günü geldiğinde bayrağı devretme olgunluğu gösterdiğini ifade eden Şahin, "Parti genel merkezimize İlçe Başkanlığı gibi onurlu bir görevi bani layık gördükleri için teşekkür ederim. Kadınlarımızın hak ettiği ölçüde sesini duyuramadığı bu günlerde; CHP kadına olan çağdaş, eşitlikçi bakış açısını bir kez daha ortaya koymuştur. Ben ve yönetim kurulu üyesi arkadaşlarım; sizin sesiniz olmaya, sıkıntıları sizinle iç içe yaşayarak ve çözüm konusunda her türlü demokratik yolda omuz omuza yürümeye kararlıyız. Bilinmelidir ki CHP laik Türkiye Cumhuriyeti'nin koruyucusu, aydınlık yarınların umududur" dedi.

Öte yandan; Sevim Şahin başkanlığında oluşturulan yeni CHP Söke İlçe Teşkilatı yönetimi şu isimlerden oluştu: Ali Kemal Özcan, Mehmet Çınar, Ali Doylan, Melda Keskin, Fatih Akkentli, Ekrem Palabıyık, Şuayip Acar, Kemal Çakır, Taner Güven, Faik Gemicioğlu,Hasan Koruk, Mustafa Aktarmacı, Hatice Sarınç ve Sevgi Önal.

(LT-MB-İK) 16.05.2008 12:38 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title