Haberler

CHP'li Dündar Çamkule Gençliği ile Buluştu

"Bornova için Biz Hazırız” sloganıyla çalışmalarını hızlandıran CHP Bornova Belediye Başkan Aday Adayı Enver Dündar partisinin oylarını artırmak adına önemli gördüğü Çamkule’de mahallenin gençleri tarafından coşkuyla karşılandı.

"Bornova için Biz Hazırız" sloganıyla çalışmalarını hızlandıran CHP Bornova Belediye Başkan Aday Adayı Enver Dündar partisinin oylarını artırmak adına önemli gördüğü Çamkule'de mahallenin gençleri tarafından coşkuyla karşılandı.

Çamkule Mahallesi'nden CHP Bornova Belediye Meclis Üyesi aday adayı Murat Kaya ve CHP Çamkule mahalle temsilcileri Erol Küçükefe ile Nesimi Kaya tarafından düzenlenen toplantıya katılan Enver Dündar Çamkule gençliği tarafından büyük ilgi ile karşılandı. İlçe Başkanlığı döneminde partisinin oyunu Bornova'da yüzde 60'ın üzerine çıkaracağına söz verdiğini ifade eden Enver Dündar Çamkule'nin bu açıdan önemli bir mahalle olduğunu vurguladı.

HALKIN BELEDİYESİNİ VE PROJELERİNİ ANLATTI

Miting havasında geçen ve katılımcıların çoğunun ayakta dinlediği toplantıda Enver Dündar kendi belediyecilik anlayışı olan "Halkın Belediyesi"ni anlattı. Mahallelerde kuracakları halk meclislerini tanıtan Dündar mahalledeki sorunlara halk meclisi ile mahallelinin doğrudan tartışıp çözüm üreteceğini ve belediyenin bu çözümü uygulayacağını söyledi. Dündar daha sonra katılanlara, işsizliğe çözüm sunan "Yerel İstihdam Planlaması" çalışmasını, çocuklu aileler için her semte açacakları "Çocuk Bakım ve Eğitim Evleri" projesini ve yerinde kentsel dönüşüm programını da içeren kent ve imar çalışmalarını anlattı.

"AK PARTİ, BORNOVA'DA NE YÜZLE OY İSTEYEBİLİR"

AKParti'nin Bornova'da ne yüzle oy isteyeceğini merak ettiğini söyleyen Dündar şöyle konuştu:

"Birileri kendilerine ve çevrelerine rant kapısı arıyor. Bornova'da Ağaçlı Yol, Hacılarkırı'ndaki askeri bölge ve daha birçok alan rant kapısı olarak görülüyor. Halka hiçbir yararı olmayan, yeşil alanı yok eden, ayakkabı kutularına rant akıtan projelerin hazırlandığı söyleniyor. Buna karşı hep birlikte mücadele edeceğiz. Çocuklarımızın geleceği için doğaya sahip çıkacağız, Bornova'da oluşacak rantın tamamen halk yararına kullanılmasını sağlayacağız." - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Enver Dündar Murat Kaya Bornova Yerel Haberler

Beklenen açıklama geldi! Jose Mourinho resmen Fenerbahçe'de

Beklenen açıklama geldi! Jose Mourinho resmen Fenerbahçe'de

Zorunlu askerlik devam edecek mi? Bakan Güler, tartışmalara noktayı koydu

Zorunlu askerlik devam edecek mi? Bakan Güler, tartışmalara noktayı koydu

Tansu Çiller'in eşi Özer Çiller hayatını kaybetti

Tansu Çiller'in eşi Özer Çiller hayatını kaybetti

İsrail vahşetinin durması artık an meselesi! Blinken, uçağa biner binmez Bakan Fidan'ı aradı

İsrail vahşetinin durması artık an meselesi! Blinken, uçağa biner binmez Bakan Fidan'ı aradı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title