Haberler

CHP Gençlik Kolları, Korkuteli İlçesinde Okulları Onardı

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Gençlik Kolları Genel Merkezi tarafından başlatılan, ’Biz geliyoruz’ projesi kapsamında Korkuteli Büyükköy’de bulunan okullar onarıldı ve boyandı.

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Gençlik Kolları Genel Merkezi tarafından başlatılan, 'Biz geliyoruz' projesi kapsamında Korkuteli Büyükköy'de bulunan okullar onarıldı ve boyandı. Onarım ve boyama işleminin tamamını ise CHP Antalya ve Korkuteli Gençlik Kolları gerçekleştirdi.

CHP Genel merkez tarafından başlatılan bir kampanya ile ülke genelindeki köy okullarının onarım ve boyama işlerini gerçekleştiriyor. Gençlik Kolları üyeleri tarafından yapılan bu uygulama kapsamında, geçtiğimiz hafta sonunda Korkuteli'ne bağlı Büyükköy okulları da onarılarak boyandı.

CHP Korkuteli İlçe Örgütü basın ve halkla İlişkilerden Sorumlu Başkan yardımcısı Emel Küçükkavukçu, "Büyükköy'de bulunan okullarımız ile ilgili yapmış olduğumuz çalışmalardan büyük keyif aldık. Önümüzdeki günlerde bu tür ihtiyacı bulunan okullarımız varsa onlarla ilgili çalışma yapmayı da planlıyoruz" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cumhuriyet Halk Partisi Korkuteli Büyükköy Antalya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title