Haberler

CHP Edirne Belediye Başkan Aday Adayı Gencan Açıklaması

CHP Edirne Belediye Başkan Aday Adayı Nejat Gencan, seçim çalışmaları kapsamında Trakya'nın en çok istihdam sağlayan fabrikalarından biri olan Şahinler Holding bünyesindeki Modavizyon'u ziyaret etti.

CHP Edirne Belediye Başkan Aday Adayı Nejat Gencan, seçim çalışmaları kapsamında Trakya'nın en çok istihdam sağlayan fabrikalarından biri olan Şahinler Holding bünyesindeki Modavizyon'u ziyaret etti. Fabrika Genel Müdürü Turgut Bakır ile fabrikayı gezen Gencan, işçilerle birlikte öğle yemeği yiyerek çalışanlarla sohbet etme imkanı buldu.

Seçim ziyaretlerine ara vermeden devam eden CHP Edirne Belediye Başkan Aday Adayı Nejat Gencan, beraberindeki Belediye Meclis Üyesi Aday Adayları ile birlikte Modavizyon Fabrikası'nı ziyaret etti. Fabrika Genel Müdürü Turgut Bakır'dan fabrikanın genel işleyişi hakkında bilgi alan Gencan, Modavizyon'un Edirne ekonomisine büyük katkıda bulunduğunu ifade etti. Modavizyon gibi fabrikaların Edirne'de çoğalması gerektiğine dikkat çeken Gencan, "Modavizyon, Edirne'de önemli bir nüfusu istihdam ediyor. Şahinler Holding, Edirne'nin ve Trakya'nın en büyük yatırımcılarından biri. Kendilerine Edirne ekonomisine sağladıkları bu büyük katkıdan ötürü teşekkür ediyorum" dedi.

Modavizyon'un dünyanın en iyi markalarından biri olarak gösterilen Zara ile ortak çalıştığına da dikkat çeken Gencan, "Modavizyon, Edirne'ye istihdam sağlamasının yanı sıra Edirne'ye ayrıca bir marka değeri de katıyor. Bir anlamda Modavizyon'a, Edirne'nin dünyaya açılan kapısı da diyebiliriz" diye konuştu. Fabrika Genel Müdürü Turgut Bakır'a, kendilerine gösterdiği sıcak ilgiden ötürü de teşekkür eden Gencan, öğle yemeğinde işçilerle bir araya gelme imkanı da buldu. İşçilerle birlikte öğle yemeği yiyen Gencan daha sonra Turgut Bakır'la birlikte fabrikanın üretim tesislerini gezerek çalışanlara 'Kolay gelsin' dedi.

Gencan daha sonra seçim çalışmaları kapsamında Yıldırım'a giderek burada kahvehaneleri ziyaret ederek esnafa 'Hayırlı işler' diledi. - EDİRNE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Trakya Bölgesi Nejat Gencan Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title