Haberler

Çekmeköy Yeni Aile Sağlığı Merkezine Kavuştu

Çekmeköy Belediyesi, hayırsever işadamlarının da desteğiyle yapımı tamamlanan 7 Nolu Aile Sağlığı Merkezi’ni hizmete açtı.

Çekmeköy Belediyesi, hayırsever işadamlarının da desteğiyle yapımı tamamlanan 7 Nolu Aile Sağlığı Merkezi'ni hizmete açtı.

Çekmeköy Belediyesi ve hayırseverlerin desteğiyle hazır hale getirilen aile sağlığı merkezi düzenlenen törenle açıldı. Çekmeköy Merkez Mahallesi Çavuşbaşı Caddesi üzerinde açılan 7 Nolu Aile Sağlığı Merkezi'nin açılışına AK Parti İstanbul Milletvekili Hulusi Şentürk, Çekmeköy Kaymakamı Cemal Hüsnü Kansız, Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, İstanbul Halk Sağlığı Müdür Yardımcısı Dr. Bayram Çiçek, AK Parti İlçe Başkanı Salih Kırıcı, sağlık merkezinin yapımına katkı veren hayırsever işadamları Cahit Eftekin ile Sinan Doğan ve vatandaşlar katıldı.

Açılışta konuşan Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, ilçede yaptıkları yatırımlara değindi. Sağlık alanında yaptıkları çalışmaları anlatan Başkan Poyraz, "Eğer eğitim ve sağlık noktasında bir ihtiyaç varsa biz kendi işlerimizi öteleyelim ama bunlardan asla taviz vermeyelim. Sadece Merkez Mahallesi'nde İl Özel İdaresi'nin yaptırdığı sağlık ocağı var. Onun dışında belediye olarak tamamını biz yaptık. Bundan da gurur duyuyoruz. Buradan yararlanacak bir hastamız Allah razı olsun derse bu her şeyin ötesinde bir duadır. Bu yeri belediye olarak tuttuk. Hayır sahiplerini bulduk. İçini A'dan Z'ye yaptık. Bundan sonra da eksikleri olursa yapacağız. Mimar Sinan'da sağlık ocağı yapacağız. Yakında temelini atacağız. 15 Haziran'da altında otoparkı içinde sinema tiyatro salonu olan büyük küçük salonları olan kültür merkezi açacağız" dedi.

Açılışta konuşan Çekmeköy Kaymakamı Cemal Hüsnü Kansız, yapılan hizmetlere dikkat çekerek, "Bizler de devlet olarak çeşitli alanlarda hizmet veriyoruz. Bunların içindeki en önemli hizmet şüphesiz ki insan sağlığına verilen hizmettir. Bugün de bir eksiğimizi daha kapatarak daha iyi bir noktaya gelme gayretindeyiz" diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından sağlık merkezine verdikleri katkıdan dolayı hayırsever işadamları Cahit Eftekin ile Sinan Doğan'a plaket takdim edildi. Aile sağlığı merkezinin açılış kurdelesini kesen protokol üyeleri daha sonra merkezi gezdi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ahmet Poyraz Hüsnü Kansız İstanbul Çekmeköy Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title