Haberler

Çedaş, Paydaşlarıyla İlişkilerini Güçlendiriyor

Çamlıbel Elektrik Dağıtım A.Ş. (ÇEDAŞ) yöneticileri Sivas Elektrikçiler Esnaf ve Sanatkarlar Odası yönetici ve üyeleriyle bir araya gelerek hizmet kalitesini artıracak uygulamalarla ilgili görüş alışverişinde bulundu.

Çamlıbel Elektrik Dağıtım A.Ş. (ÇEDAŞ) yöneticileri Sivas Elektrikçiler Esnaf ve Sanatkarlar Odası yönetici ve üyeleriyle bir araya gelerek hizmet kalitesini artıracak uygulamalarla ilgili görüş alışverişinde bulundu.

ÇEDAŞ paydaşlarıyla güçlü ilişkiler kurma çalışmaları kapsamında Sivas Elektrikçiler Esnaf ve Sanatkarlar Odası yöneticileri ve üyeleri ile bir araya geldi. ÇEDAŞ yöneticileri, Elektrikçiler Odası ile koordinasyon gerektiren konularda görüş alışverişinde bulunarak sektöre yönelik uygulamalar ve sorunlar hakkında hizmet kalitesini artıracak çalışmalara yönelik değerlendirmelerde bulundu.

Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'nde gerçekleştirilen toplantıya ÇEDAŞ Müşteri Hizmetleri Direktörü Bekir Bulut, Yatırım Direktörü Mustafa Altun, Müşteri Hizmetleri Yöneticisi Hüseyin Aydın, Ölçü Devreleri Yöneticisi İsmail Akkoyun, 3. Şahıs Proje Onay ve Bağlantı Mühendisi Merve Seda Hazırcı, Elektrikçiler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Sadi Aytak ve oda üyeleri katıldı.

Elektrik dağıtım sektöründe yaşanan sorunların karşılıklı olarak değerlendirilip çözülmesi ile ilgili planlamaların yapıldığı toplantıda alçak gerilim iç tesisat proje onay işlemleri, alçak gerilim ön abonelik işlemleri, alçak gerilim enerji müsaadeleri, orta gerilim proje işlemleri hakkında işleyiş ve koordinasyon değerlendirmesi yapıldı.

Toplantıda Elektrikçiler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Sadi Aytak ve oda üyeleri, ÇEDAŞ'ın çalışmalarını takdir ettiklerini belirterek, koordinasyonun artırılması ve sorunların çözümü noktasında toplantıya katkı sağlayan ÇEDAŞ yöneticilerine teşekkür etti.

Ayrıca toplantıda, Elektrikçiler Odası üyeleri ile ÇEDAŞ yöneticilerinin periyodik olarak bir araya gelmesi ve işbirliği gerektiren konularda koordinasyonu güçlendirecek adımların atılması kararlaştırıldı. - SİVAS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hüseyin Aydın Mustafa Altun Çamlıbel Sivas Yerel Haberler

Cumhur İttifakı'nda çatlak mı var? Devlet Bahçeli'den bayram sabahı çok net mesaj

Cumhur İttifakı'nda çatlak mı var? Devlet Bahçeli'den bayram sabahı çok net mesaj

Gaziantep'te katliam! 5 kişiyi öldürüp aynı silahla intihar etti

Gaziantep'te katliam! 5 kişiyi öldürüp aynı silahla intihar etti

Kariye Camii'nde 79 yıl aradan sonra ilk bayram namazı kılındı

Kariye Camii'nde 79 yıl aradan sonra ilk bayram namazı kılındı

Bakmadan Geçme

Kurban Bayramı'nda sağlık ocağı kapalı mı, açık mı? Bayram'da hastaneler, poliklinikler ve sağlık ocakları çalışıyor mu? Kurban Bayramı'nda nereler kapalı? 16-17-18-19 Haziran'da kargo, eczane, bankalar kapalı mı, açık mı? Kurban Bayramı'nda nereler kapalı? 16-17-18-19 Haziran'da kargo, eczane, bankalar kapalı mı, açık mı? Kurban Bayramında Toplu Taşıma Ücretsiz 2024 | 16-17-18-19 Haziran toplu taşıma bedava mı? Bayramda metro, otobüs, vapurlar kaç gün ücretsiz? Kurban Bayramında Toplu Taşıma Ücretsiz 2024 | 16-17-18-19 Haziran toplu taşıma bedava mı? Bayramda metro, otobüs, vapurlar kaç gün ücretsiz? YUMUŞAK KURBAN ETİ KAVURMASI TARİFİ | Lezzetli kavurma nasıl yapılır? Kurban eti mangalda nasıl yumuşak olur? Kurban eti hemen yenir mi, kaç saat dinlenmeli? Diyanete göre kurban eti ne kadar sürede tüketilmeli? YUMUŞAK KURBAN ETİ KAVURMASI TARİFİ | Lezzetli kavurma nasıl yapılır? Kurban eti mangalda nasıl yumuşak olur? BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? 16 Haziran günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? Kurban kesilirken okunacak dua nedir? Kurban kesilirken niyet nasıl edilir, hangi salavat getirilir? Kurban eti hemen yenir mi, kaç saat dinlenmeli? Diyanete göre kurban eti ne kadar sürede tüketilmeli? Kurban kesmeden önce ne söylenir, nasıl tekbir getirilir? Kurbanlık keserken nelere dikkat edilmelidir? KURBAN BAYRAMI NAMAZI KILINIŞI | Kurban Bayramı namazı kaç rekat, nasıl kılınır? Bayram namazına nasıl niyet edilir, kaç tekbir alınır? Kurban kesilirken okunacak dua nedir? Kurban kesilirken niyet nasıl edilir, hangi salavat getirilir? Kurban Bayramı özel sektöre 9 gün tatil mi? Kurban Bayramı tatili toplam kaç gün, 9 gün tatil kimleri kapsıyor?
Özel'den Erdoğan'ın 'İadeiziyareti hazmedemediler' sözlerine sert yanıt

Özel'den Erdoğan'ın "İadeiziyareti hazmedemediler" sözlerine sert yanıt

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title