Haberler

Samsun Esnafı Ticaretin Cıvıl Cıvıl Olduğu Dönemi Yaşıyor

Güncelleme:

Hazır Elbiseciler ve Tuhafiyeciler Odası Başkanı Akbaş, giyim sektörünün bayrama hazır olduğunu söyleyerek, bu yıl esnaflar için ticaretin cıvıl cıvıl olduğunu belirtti.

Samsun Hazır Elbiseciler ve Tuhafiyeciler Odası Başkanı Ahmet Akbaş, giyim sektörünün bayrama 1 ay önceden hazır olduğunu söylerek, bu yıl ki bayramların esnaflar için çok iyi geçiceğini vurguladı. Marketlere tepki gösteren Akbaş, marketlerin tekstil ürünleri satmasını ise anlamsız buldu.

"ÇARŞI PAZARDA BAYRAM TELAŞI BAŞLADI"

Samsun'da tüm esnafın bayram hazırlığını tamamladığını anlatan Akbaş, "Esnaflarımız 1 ay öncesinden hazırlıklarını yaptılar. Bugünlerde tüm esnaflarımızın morali yerinde. Özellikle birkaç gündür giyim sektöründe çok güzel bir hareketlilik var. Bunu özetle söyleyecek olursak çarşı ve pazarlarda bayram telaşı başladı" dedi.

"ESNAFIMIZ TİCARETİN CIVIL CIVIL OLDUĞU DÖNEMLERİ YAŞIYOR"

Bayram sezonları ilimizde son dönemlerde oldukça hareketli geçtiğini belirten Akbaş, "Bugün de imalatçılar mallarını toptancılara aktardı. Toptancılar da mallarını sergileyerek perakendecilere sevk etmeye başladı. Şu anki tablo oldukça güzel. Vatandaşların şimdiden alışverişe başlaması çarşıda bir berekete neden oldu. Esnaflarımız bugünlerde ticaretin cıvıl cıvıl olduğu dönemleri yaşıyor. Biz önümüzdeki Ramazan Bayramı'ndan oldukça umutluyuz. Giyim sektöründe olan esnaf arkadaşlarımız inşallah bu bayramda umduğunun daha fazlasını bulacaktır. Bu yıl ki ticaret döngüsünden hem esnafımız hem de vatandaşlarımız memnun kalacak" dedi.

"MARKETLER MARKET ÜRÜNÜ SATSIN"

Öte yandan büyük marketler hakkında da eleştirilerde bulunan Akbaş, "Bugün büyük marketler her sokak aralarına dadanmış durumda. Adım başı büyük marketlerde karşılaşıyoruz. Biz bu marketler olmasın demiyoruz. Onlar da ekmek kazansın. Ancak, bunun adı madem market o zaman market ürünleri satsın. Bir market çorap, kıyafet, et, kıyma, ayakkabı ve diğer tekstil ürünlerini satarsa giyim sektöründeki esnaflar ne yapacak. Bunun önüne acil geçilmesi gerekir. Yetkililerin bu konuda sesimize kulak vermesini rica ediyoruz" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ahmet Akbaş Samsun Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title