Haberler

Çalışma ve İŞKUR Çalışanlarından Kan Bağışı

Güncelleme:

Mersin İŞKUR İl Müdürlüğü personeli, hem kurumlara örnek olmak amacıyla hem de Tıp Bayramı'ndan dolayı Kızılay'a kan bağışında bulundu.

Mersin Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) İl Müdürlüğü personeli, hem kurumlara örnek olmak amacıyla hem de Tıp Bayramı'ndan dolayı Kızılay'a kan bağışında bulundular.

Mersin Çalışma ve İŞKUR'da gerçekleştirilen kan bağışında ilk bağışı Çalışma ve İŞKUR Mersin İl Müdürü Mustafa Kutlu yaptı. Kan bağışında konuşan Müdür Mustafa Kutlu, bir yandan hizmetlerini vatandaşlara en iyi şekilde sunmaya çalışırken diğer yandan da sosyal sorumluluk projelerinde yer almaya çalıştıklarını söyledi. Bugün hem kurumlara örnek olmak amacıyla hem de Tıp Bayramı dolayısıyla bu kan bağışını gerçekleştirdiklerini belirten Kutlu, "Kurumumuz personeli Kızılay'a kan bağışı kampanyası başlatarak bir ilke imza attı. Bugün uygun olan bütün personelimiz kan bağışında bulunacak. Bu kan bağışı bir kereye mahsus olmayacak. Bundan sonra personelimiz belli aralıklarla kan bağışında bulunacaklardır. İnşallah bu çalışmamız diğer kurumlara örnek olacaktır. Bundan sonra diğer kurumlarımız da kan bağışı kampanyası düzenleyeceklerdir" diye konuştu.

Kızılay Doktoru Muhammet Teke ise 'Kan Acil Değil Sürekli İhtiyaçtır' sloganıyla kan toplamaya devam ettiklerini kaydetti. Günümüzde kanın yerini alabilecek başka bir maddenin olmadığını vurgulayan Teke, "Kanın yerini alabilecek bir buluşta maalesef yok. Bir insanın kan ihtiyacını ancak başka bir insan karşılayabiliyor. Bu yüzden toplumda bu duyarlılığın artırılması gerekiyor. Özellikle bu tür resmi kurumlarımız bağışlar yaptığı zaman topluma örnek oluyorlar. Biz bugün Mersin Çalışma ve İŞKUR İl Müdürlüğü'ne teşekkür ediyoruz. İnşallah bundan sonra diğer kurumlarda çalışan personel de kan bağışında bulunacaktır" şeklinde konuştu. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Tıp Bayramı Kızılay Mersin Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title