Haberler

Çalıntı araçla yakalanmamak için çaldıkları başka bir aracın plakası da sabıkalı çıktı

Güncelleme:

Denizli'de çaldıkları otomobilin plakasını başka bir araçtan aldıkları plakayla değiştirerek kayıplara karışan iki genç yakayı ele verdi. Gençlerin iz bırakmamak için çaldıkları plakanın da sabıkalı olduğu tespit edildi.

Honaz ilçesinde Umut A. ve Celal D. (18), takip ettikleri aracı evin önünde park halindeyken uygun vakti kollayıp çaldı. Yolda giderken Plaka Tanıma Sistemi'ne yakalanmamak için başka aracın plakasını alıp çaldıkları araçla değiştiren gençler, sonrasında Burdur'a gitti.

ARACI GÖREMEYİNCE İHBARDA BULUNDULAR

Sabah saatlerinde işe gitmek için kalkan Tarık Aras ise evinin önüne park ettiği aracı göremeyince ihbarda bulundu. İhbar üzerine bölgeye Denizli İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı JASAT ve Honaz İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri sevk edildi. Olay yerine giden jandarma ekipleri, izledikleri güvenlik kamerası görüntüleri sonrası şüphelilerin kimliğini belirledi.

Çaldıkları araçla yakalanmamak için başka bir aracın plakasını çaldılar, o da sabıkalı çıktı

ÇALDIKLARI PLAKA DA SABIKALI ÇIKTI

Harekete geçen ekipler çalışmalarını hızlandırırken, iki gencin çaldıkları plakanın hırsızlık olayına karışmış olması onları yakalattı. Aracın PTS kayıtlarına göre hareket eden Burdur emniyeti, şüphelileri jandarmayla beraber yakaladı. Olayın gerçeğini şüphelileri yakaladıktan sonra öğrenen ekipler, aracın Denizli'de çalınan otomobil olduğunu ortaya çıkardı. İz bırakamam için denedikleri yöntemleri boşa çıkan iki genç, ifadeleri alınmak üzere karakola götürüldü.

SUÇ KAYDI KABARIK

Çalışmalar sonucu çalınan otomobil Denizli'ye getirilerek sahibine teslim edildi. Karakola götürülen gençlerden Umut A.'nın suç kaydı çıkmazken, Celal D.'nin ise 10'u hırsızlık toplam 15 suç kaydı olduğu ortaya çıktı. İfadeleri sonrası adliyeye sevk edilen gençlerin rahat tavırları ise dikkat çekti. Şüpheliler, çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hisarcık Denizli Burdur Honaz Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title