Haberler

Çağlayan'a Genel Başkan Yardımcılığı Görevi

Diriliş Başkanları Diyarbakır İl Başkan Yardımcısı iş adamı Suat Çağlayan Genel Başkan Hasan Türksel’in almış olduğu bir karar ile Diriliş Başkanları Genel Başkan Yardımcılığı’na getirildi.

Diriliş Başkanları Diyarbakır İl Başkan Yardımcısı iş adamı Suat Çağlayan Genel Başkan Hasan Türksel'in almış olduğu bir karar ile Diriliş Başkanları Genel Başkan Yardımcılığı'na getirildi.

Kendisine verilen görevin onurlu bir görev olduğunu dile getiren Diriliş Başkanları Genel Başkan Yardımcısı Suat Çağlayan, Diriliş Başkanları Genel Başkanı Hasan Türksel'e teşekkür etti. Çağlayan mutlu olduğunu ve genel başkanlarının yolundan giderek görevini en iyi şekilde yapmaya gayret göstereceğini söyledi. Çağlayan, "Diyarbakır'da kurum kuruluşlar, STK'ları, daire müdürlerini, doktorları, sağlıkçıları halkımızı ziyaret edeceğiz. Diriliş başkanlıklarının tanıtımını ve neden kurulduğunu tüm halkımıza anlatacağız. Projelerimizle güzel hizmetler yapacağız, özellikle gençliğe yönelik çalışmalarımız hızla devam edecektir. Gençlerimizi topluma kazandırmak için elimizden geleni yapacağız. Gençlerimizi uyuşturucudan kurtarmak için elimizden geleni yapacağız. Uyuşturucu ile ilgili mücadele edeceğiz, eğitime ağırlık vereceğiz" dedi.

Genel Başkanları Hasan Türksel'in aynı zamanda Birleşmiş Milletler tahkim hakimi olup, bu hareketin komutanı olduğunu ifade eden Çağlayan, diriliş hareketinin tamamen akademisyen ve iş adamlarından oluşan bir fikir kulübü olduğunu dile getirdi. Çağlayan, "Kesinlikle sokak hareketi veya her hangi bir ocak değildir devletine bağlı vatanını, bayrağını seven ve olmazsa olmazımız Devlet Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın davasını davamız bilen Türkiye'nin en hızlı büyüyen sivil toplum örgütüdür" diye konuştu.

Diriliş Başkanları Genel Başkanı Hasan Türksel ise, Suat Çağlayan'ın aktif çalışmalarını çok yakından takip ettiğini söyledi. Türksel, "Çevresinde ve Diyarbakır'da sevilen bir önemli değerdir çok olumlu bilgiler alıyordum davaya güvenmiş bir insandır, dürüst, saygın bey efendiliği biri olan Suat kardeşimizin bu görevi için yönetim kurulu olarak karar aldık. Güneydoğu bölgemizde bir genel başkan yardımcısının şart olduğunu düşündük ve Suat Çağlayan'ı genel başkan yardımcısı olarak atadık. Çok güzel hizmetler yapacağına inanıyoruz. Bu yolda birlikte devam edeceğiz, bizlere dürüst kabiliyetli insanlar lazım, şaibeli insanlar lazım değil. Hizmet, insanlık için koşturacak insanlar lazım, Suat Çağlayan kardeşimizin yeni görevi hayırlı olsun, başarılar dilerim" dedi. - DİYARBAKIR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Suat Çağlayan Diyarbakır Yerel Haberler

Et entegre tesisinde büyükbaş hayvana eziyet! Baltayla vura vura öldürdüler

Et entegre tesisinde büyükbaş hayvana eziyet! Baltayla vura vura öldürdüler

Suudi Arabistan'da kurallar yıkılıyor! Ülke tarihinde ilk kez mayolu defile düzenlendi

Suudi Arabistan'da kurallar yıkılıyor! Ülke tarihinde ilk kez mayolu defile düzenlendi

7 Ekim'deki baskının sembol ismi olmuştu! Hamas'ın kaçırdığı genç kadının cansız bedeni bulundu

7 Ekim'deki baskının sembol ismi olmuştu! Hamas'ın kaçırdığı genç kadının cansız bedeni bulundu

Amasya'da büyükbaş hayvana balta ve bıçakla eziyet eden 5 kişi tutuklandı

Amasya'da büyükbaş hayvana balta ve bıçakla eziyet eden 5 kişi tutuklandı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title