Haberler

Havalar ısınınca ortaya çıkan yılan, yuvaya girdi! Anne kedinin yaptıkları gözleri yaşarttı

Güncelleme:

İstanbul Büyükçekmece'de havaların ısınması nedeniyle ortaya çıkan yılanlardan biri, kedi yuvasına girdi. Bu sırada yavrularını korumak isteyen anne kedinin verdiği mücadele ise gözleri yaşarttı.

Büyükçekmece'de dün gündüz saatlerinde Kumburgaz Mahallesi'nde havaların ısınmasıyla ortaya çıkan yılan, bir evin bahçesine girdi. Bahçede bir süre oyalanan yılan, apartman sakinlerinin dikkatini çekti.

EV SAHİBİ PANİK YAŞADI

Hayvanı gören ev sahibi büyük bir şok yaşarken, yavrularını yılandan korumaya çalışan kedinin mücadelesi cep telefonu kamerasına saniye saniye kaydedildi. Kedinin bir süre kovalamasının ardından yılan, bahçeden çıkarak kayboldu.

DAKİKALARCA SAVAŞTILAR

Yaşanan o anlar ev sahibinin cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntülerde evin bahçesine giren yılanın, kediye saldırmasının ardından bir süre daha bahçede kalarak ortadan kaybolduğu görülüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Büyükçekmece Kumburgaz Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (11)

Jsizjnxhzj Zjjzjsjsjsj:

Baba yılan saldırıcaktı kangal köpeğim yılanın uzerine atladı yılanı öldürdü ama kangal zehirlendi öldü :(

76
11
yanıtYanıtla
Salih Kandıralı:

he gözümüz yaşardı.

40
41
yanıtYanıtla
Jbl 33:

Ulan videoya alıcağına kediyi korusana

66
6
yanıtYanıtla
Mesut Can:

Kıyamete hazır olun yıllar şehire inmeye başladı korkarak öldürmeyin korkarak onları öldüremez siniz.

15
32
yanıtYanıtla
Ümran Köck:

Ne bicim insan oğlu, kediye yardım etmez, vicdansızlar!!!

22
3
yanıtYanıtla
Abdullah Özdemir:

Ne alakası var Allah'ın kanunu neyse o oluyor....boş konuşmayın

yanıt2
yanıt6
Uyanış Zamanı:

Batı kamara aldın kedi yavrularını koruyor diyorsun onlarida çekte inandırıcı olsun anne kedi olunca daha çok izlenirya

11
5
yanıtYanıtla
Uyanış Zamanı:

Haber eksik yavru kediler nerede yılan mi yedi

10
6
yanıtYanıtla
Ercan Bozkurt:

Kedi evcil kedi galiba. Sokak kedisi olsa yılanla fare niyetine oynar öldürür. Kedi, kaplumbağa, ve kirpi yılanın korkulu rüyasıdır.

5
1
yanıtYanıtla
Serdar Karakurt:

Kedi yılanı öldürmüştür.yılanla en iyi mücadele eden kedidir.

3
1
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title