Haberler

Bursa Büyükşehir Ailesi Piknikte Stres Attı

Bursa Büyükşehir Belediyesi Çalışanları, Aileleriyle Birlikte Katıldıkları 3. Geleneksel Piknik Şöleni'nde Stres Atıp, Doyasıya Eğlendiler.

Bursa Büyükşehir Belediyesi çalışanları, aileleriyle birlikte katıldıkları 3. Geleneksel Piknik Şöleni’nde stres atıp, doyasıya eğlendiler.

Kocayayla’ da düzenlenen pikniğe yaklaşık 10 bin kişi katıldı. Piknikte Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı'nın Türk Sanat Müziği ve Türk Halk Müziği sanatçılarının söylediği şarkılarla eğlenen belediye çalışanları ve aileleri, Şehir Tiyatrosu’nun “Tantanalı Temaşa” gösterisiyle kahkahalarla dolu bir gün geçirdiler.

Başkan Hikmet Şahin’in eşi Neriman Şahin ile birlikte katıldığı piknikte yaptığı konuşmada, Büyükşehir Belediyesi’nin büyük bir aile olduğunu söyledi. Bursa’ya 3 yıldır yapılan hizmetlerde yalnızca çalışanların değil, onların ailelerinin de alın terinin bulunduğunu belirten Başkan Şahin, “Çalışanlarımızın da eş ve çocuklarını Büyükşehir ailesinden kabul ediyorum. Çünkü onlarda çalışanlarımıza verdikleri moral ile hizmetlerimize katkı koyuyorlar. Çalışanlarımızın hakkını ve alın terini her şeyin önünde görüyorum. Emek verenleri görmezlikten gelirseniz o hizmetin ruhuna ulaşamazsınız. Sorunlar yumağından kurtarıp, yeniden inşa ettiğimiz Bursa’nın medeniyet yürüyüşünü çalışanlarımızla birlikte gerçekleştiriyoruz. Bunları yaparken personelimizin insanca çalışabilecekleri ortamlar hazırlamaya gayret gösteriyoruz” dedi.

BAŞKAN PERSONELİNE ŞİİR ARMAĞAN ETTİ, ŞARKILARDA DÜET YAPTI

2004-2009 döneminin Bursa’nın yerel yönetimler tarihine altın harflerle yazılacağını belirten Başkan Şahin, “Bu çalışanlarımızla birlikte hepimizin eseri olacak” diye konuştu. Başkan Şahin sözlerine belediye çalışanları için yazdığı şiirle son verdi; “Bursa sevdasıyla çıktık yollara, dürüst olduk her zaman, çalıştık kararlılıkla. Abidelerimiz bir bir yükseliyor Bursa semalarında, cesaretle çalışmak yatıyor bu hizmetlerin altında”

Keles Belediye Başkanı Mustafa Bektaş’ın da katıldığı piknik şöleninde Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Hüseyin Konçak, personele maddi ve manevi desteklerinden ötürü Başkan Şahin’e çalışanlar adına teşekkür plaketi sundu.

Başkan Şahin, piknikte kendisini sahneye davet eden Büyükşehir Belediye Konservatuarı Sanatçılarından Nilüfer Sezgin ile “Halil İbrahim” ve “Ağrı Dağın Eteği” türkülerini düet yaparak söyledi. Konservatuarın saz sanatçılarının çaldığı çiftetelliye de eşlik eden Şahin, çalışanlarla birlikte halay çekti. Büyükşehir Belediyesi bürokratları da halaya ve oyunlara eşlik ettiler. Genel Sekreter Yardımcısı Muammer Subaşı da ‘Harmandalı’ oyunu ile izleyenlere keyifli bir gösteri sundu.

(İHS

24.06.2007 16:31 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

ABD: İran kazadan sonra bizden yardım istedi

ABD: İran kazadan sonra bizden yardım istedi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

Hak mahrumiyeti olan Ali Koç'un RAMS Park'a nasıl geldiği ortaya çıktı

Hak mahrumiyeti olan Ali Koç'un RAMS Park'a nasıl geldiği ortaya çıktı

Bahçeli, Reisi'nin ölümüyle ilgili iki ülkeyi işaret etti

Bahçeli, Reisi'nin ölümüyle ilgili iki ülkeyi işaret etti

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title