Haberler

Burdur'da İzinli Çıkan Mahkum Eski Eşini Öldürdü

Güncelleme:

Burdur'un Çavdır ilçesinde cezaevinden izinli çıkan Tarık Yılmaz, eski eşi Özlem Şımarık'ı bıçak ve tüfekle ağır yaralayarak öldürdü. Yılmaz ve ona yardım eden beş kişi gözaltına alındı.

MUHAMMET FATİH BAŞCI

Burdur'un Çavdır ilçesinde cezaevinden izinli çıkan Tarık Yılmaz, geçen yıl boşandığı eski eşi Özlem Şımarık'ın (28) kaldığı otele gitti. Özlem Şımarık'ı bıçak ve yanında getirdiği tüfekle yaralayan Yılmaz kaçtı. Ağır yaralanan kadın kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Tarık Yılmaz ise ona yardım eden beş kişi ile birlikte yakalandı.

Burdur'un Çavdır ilçesinde bu sabah 'kasten yaralama suçundan' bulunduğu cezaevinden izinli olarak çıkan Tarık Yılmaz, 14 Ocak 2023 tarihinde boşandığı Özlem Şımarık'ın kaldığı otele geldi. Otelde ikili arasından tartışma çıktı. Tarık Yılmaz, Şımarık'ı bıçak ve tüfekle ağır yaralayarak olay yerinden kaçtı. Otele gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırılan Özlem Şımarık, müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Özlem Şımarık'ın 2 çocuk annesi olduğu öğrenildi.

OLAYLA İLGİLİ 6 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Valilikten olayla ilgili olarak şu açıklama yapıldı:

"Meydana gelen kasten öldürme suçuyla ilgili, olayı gerçekleştirdikten sonra kaçan firari şahsın ve kaçmasına yardım eden şahısların yakalanmasına yönelik, Emniyet Ekiplerimizce yürütülen titiz çalışmalar neticesinde; Tarık Yılmaz isimli şüpheli şahıs Denizli Çameli ilçe merkezinde bulunan bir bağ evinde olduğunun tespit edilmesi üzerine yapılan operasyonda dağlık alana kaçmaya çalışırken yakalanarak gözaltına alınmıştır. Olayda kullanılan suç aleti tüfek ve bıçak ele geçirilmiş olup ayrıca şüpheli şahsın kaçmasına yardım ettiği tespit edilen (5) şahıs yakalanarak haklarında adli işlem başlatılmış olup tahkikat kapsamlı bir şekilde devam etmektedir."

Kaynak: ANKA / Yerel

Tarık Yılmaz Mahkum Mahkum Çavdır Burdur Güvenlik Cezaevi Cinayet Suç 3.Sayfa Yerel Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

YALI ÇAPKINI 68. BÖLÜM İLK FRAGMAN CANLI İZLE! #127916 Yalı Çapkını Asuman'ın uygunsuz görüntüleri yayılıyor... 1 Mayıs'ta İstanbul'da Hangi Yollar Trafiğe Kapalı Olacak? 30 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Serkan kimdir? #128104 Serkan Samur kaç yaşında, nereli? Kızılcık Şerbeti 61. bölüm 2 fragmanı izle! #128250 Kızılcık Şerbeti yeni bölümde neler olacak? 30 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? THREADS KAPANDI MI? Threads neden kapandı, ne zaman açılacak? Bülent Arınç'ın Özgür Özel ile anısı ne? Bülent Arınç Özgür Özel'i neden övdü? Gerard Depardieu kimdir? Gerard Depardieu neden gözaltına alındı? Fatih Terim geri mi dönüyor? Panathinaikos, Fatih Terim ile yolları ayırdı mı? Farah Zeynep Abdullah ve Kaan Çam olayı nedir? 30 Nisan 2024 Müge Anlı, Kaan Çam olayında son durum ne? Kaan Çam bulundu mu? Müge Anlı 30 Nisan bölümünde ne oldu? Farah Zeynep Abdullah ve Kaan Çam olayı nedir? MİKE TYSON VE JACK PAUL RİNGE ÇIKIYOR! Mike Tyson ve Jack Paul dövüş kuralları ne? MEB ÖĞRETMEN ATAMA TAKVİMİ 2024 | Öğretmen ataması yapılacak mı? Branş dağılımı belli oldu mu? 1 Mayıs'ta yollar kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda alternatif yol güzergahları neler? 1 Mayıs Çarşamba hangi yollar açık? Lila Kağıt halka arz hangi bankalarda var, kaç lot dağıtacak? Lila Kağıt Halka arz fiyatı ne kadar?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title