Haberler

Bucalılar Başkan Tatı'yı İstiyor

Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı’yı yeniden aday olarak görmek isteyen Bucalı yurttaşlar Başkan’ın odasını doldurdu.

Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı'yı yeniden aday olarak görmek isteyen Bucalı yurttaşlar Başkan'ın odasını doldurdu. Yüzlerce genç ve kadının Başkan Ercan Tatı'ya destek ziyareti duygulu anlara sahne oldu.

Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı, CHP Genel Merkezi'nde yeniden bir değerlendirme yapıldığını belirtirken, "Ben CHP'liyim. Bir kez daha yineliyorum. Benim için önemli olan Buca'yı AKP'ye teslim etmemek" dedi. Buca'da 39 yıl sonra CHP'yi iktidar yapan kişi olduğuna işaret ederken, bunun onurunu yaşadığını söyledi. İlçede bir önceki yönetimden ağır sorunları olan, borçlu bir belediye aldığını, borcu azaltıp, birçok yatırımı yaptıklarını anlatan Buca Belediyle Başkanı Ercan Tatı, "Yeniden adaylık başvurusu yapmadan önce Genel Merkezi'me gidip görüşlerini aldım. Bana bir sıkıntı olmadığını söylediler. Bunun üzerine adaylık başvurusu yaptım" dedi.

Buca'da yüzlerce park, yeşil alan yapıldığını, tüm okullar, camiler, cem evleri ve ibadethanelerin onarıldığını hizmetlerin yurttaşların talepleri doğrultusunda şekillendiğini anlatan CHP'li Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı, "Buca'da ilk kez bir tiyatro salonu, ilk kez kapalı bir yüzme havuzu, ilk kapalı pazaryerleri, kültür merkezini biz yaptık. Buca son 5 yılda üniversite kenti olmaya aday olduğunu aldığı yatırımlarla da göstermeye başladı. Kültürün ve sanat nitelikli bir halde halkımıza sunulmaya başladı. Altyapı çalışmalarımız, çocuklarımıza, engellilerimize sunduğumuz çalışmalar hepsi bu dönemin eseri oldu" dedi. Başkan Ercan Tatı kendisine adaylık öneren DSP, İP, DP ve DYP'ye teşekkür ederken, "Ben adaylık bekliyorum. Olmaz ise CHP'liyim. Oyum CHP'nin" dedi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ercan Tatı Buca Yerel Haberler

500

Yorumlar (1)

atilla karaatilla.kara35@gmail.com:

Gardaş artık gençlere yol açma zamanı geldi sende görevini gençlere emanet et ve emekliliğini herzaman yapyığın gibi at yarışlarında gölette maçlarda geçir.....

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title