Haberler

Bü'den Cezayir Üniversite ile İşbirliği Atağı

Bartın Üniversitesi İslami İlimler Dekanı Prof. Dr. Yakup Civelek, araştırmalar yapmak üzere gittikleri Cezayir’’in en büyük üniversiteleriyle ikili ön görüşmeler ve anlaşmalar yaptıklarını ifade etti.

Bartın Üniversitesi İslami İlimler Dekanı Prof. Dr. Yakup Civelek, araştırmalar yapmak üzere gittikleri Cezayir"in en büyük üniversiteleriyle ikili ön görüşmeler ve anlaşmalar yaptıklarını ifade etti.

Cezayir'in en büyük ve en eski üniversitesi olan 150 bin öğrencinin okuduğu Bin Yusuf B. Hadde Cezayir I Üniversitesi ile ülkenin ikinci büyük üniversitesi olan 80 bin öğrencisi bulunan Ebu Abdullah el-Kerem Cezayir 2 üniversitesi arasında öğrenci değişim programı yapılması konusunda mutabakata varıldığını ifade eden Dekan Civelek, resmi yazışmaların bir an önce tamamlanıp, üniversite rektörleri tarafından anlaşmalar imzalandıktan sonra, önümüzdeki yıldan itibaren, öğrenci-öğretim üyesi bağlamında değişim çalışmalarının başlayacağını, aynı şekilde üniversiteler arasında bilimsel etkinlikler düzenleneceğini ifade etti. - BARTIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ömer Özkan Cezayir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title