Haberler

"Hedefimiz Bursa'da Uluslararası Düzeyde Bir Bilişim Fuarı Düzenlemek"

Güncelleme:

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi İlker Duran, Bursa'da uluslararası bir bilişim fuarı organize etmeyi hedeflediklerini söyledi.

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası'nın (BTSO) bünyesinde faaliyet gösteren 4'üncü ve 51'inci Meslek Komitesi Genişletilmiş Sektör Analiz Toplantısı'nda konuşan BTSO Yönetim Kurulu Üyesi İlker Duran, Bursa'da uluslararası bir bilişim fuarı organize etmeyi hedeflediklerini söyledi.

Elektrik, elektronik, enerji ve bilişim sektöründe faaliyet gösteren firma temsilcilerinin oluşturduğu 4'üncü ve 51'inci Komite Genişletilmiş Sektör Analiz Toplantısı, BTSO çok amaçlı salonda gerçekleştirildi. Toplantıda konuşan BTSO Yönetim Kurulu Üyesi İlker Duran, iş dünyasına yön veren sektörel konseylerin çalışmalarına tüm hızıyla devam ettiğini söyledi. 18 sektörel konseyden birisi olan Bilişim Sektör Konseyi'nin çok ciddi çalışmalar gerçekleştirdiğini dile getiren Duran, "Geçtiğimiz aylarda Küresel Fuar Acentesi kapsamında CEBIT Fuarı'na katıldık. Fuarın en üst düzey yetkilileri ile görüştük. Ülkeleri temsil eden çok geniş stantlar gördük. Ancak fuarda Türkiye'den bir stant bulunmaması bizi çok üzdü" diye konuştu.

"HEDEFİMİZ ULUSLARARASI DÜZEYDE BİR BİLİŞİM FUARI DÜZENLEMEK"

Her iki komitenin toplamda Bin'e yakın üyesinin bulunduğunu dile getiren İlker Duran, hedeflerinin BTSO öncülüğünde uluslararası bilişim fuar organizasyonu düzenlemek olduğunu söyledi. CEBIT Fuarı'nda önde gelen sektör temsilcileriyle bir araya gelme imkanını yakaladıklarını sözlerine ekleyen Duran, "Bilişim sektörü önemli bir alan. Bursa'nın da bu sektörde söz sahibi olmasını istiyoruz. Bu açıdan Bursa'ya bilişimle ilgili uluslararası bir fuar kazandırma arzusundayız" diye konuştu. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İlker Duran Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title