Haberler

Bodrum Güzel Sanatlar Fakültesi 9'uncu Mezunlarını Veri

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Bodrum Güzel Sanatlar Fakültesi’nden mezun olan öğrenciler için "9. Mezuniyet Sergisi ve Töreni" düzenlendi.

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Bodrum Güzel Sanatlar Fakültesi'nden mezun olan öğrenciler için "9. Mezuniyet Sergisi ve Töreni" düzenlendi.

Bodrum Güzel Sanatlar Fakültesi Şükran- Rauf Nasuhoğlu Araştırma Eğitim ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen mezuniyet törenine, öğrenciler başta olmak üzere öğretim görevlileri ve öğrencilerin aileleri katıldı.

Resim, Grafik-Tasarım ve Heykel bölümünden mezun olan öğrenciler için düzenlenen etkinlikte diplomalarını alarak keplerini havaya fırlattı. Mezuniyet töreni öncesinde Müzik Öğretmenliği öğretim görevlisi Özlem Aslan yönetimindeki öğrenci korosunun seslendirdiği acappella şarkılar söyledi. Fotoğraf sunumu da yapılan törende fakülteyi dereceyle bitiren öğrenciler Hülya Köksal, Mehmet Bülbüloğlu ve Umut Ozan Taşkın teşekkür belgeleri verildi.

Mezun olan öğrenciler teker teker sahneye davet edilerek diplomalarını alan öğrenciler, kep atarak mezuniyeti kutladı. Öğrencilerin sevincine öğretim üyeleri ile aileleri de ortak oldu. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rauf Nasuhoğlu Bodrum Eğitim Haberler

Polis eve baskın düzenledi! Uyuşturucu verdiği kızı evinde zorla tutan Hasan Can Kaya gözaltında

Polis eve baskın düzenledi! Uyuşturucu verdiği kızı evinde zorla tutan Hasan Can Kaya gözaltında

Orta Doğu'da yeni savaşa 24 saat kaldı! Hizbullah'tan İsrail'e son uyarı

Orta Doğu'da yeni savaşa 24 saat kaldı! Hizbullah'tan İsrail'e son uyarı

Yusuf Kavaklı hayatını kaybetti, partneri Nur Viral canlı yayında hüngür hüngür ağladı

Yusuf Kavaklı hayatını kaybetti, partneri Nur Viral canlı yayında hüngür hüngür ağladı

Bakmadan Geçme

Arefe günü kuyumcular açık mı? Arefe günü kuyumcular saat kaça kadar açık? Kurban Bayramı'nda kuyumcular çalışıyor mu? Hizbullah'tan İsrail'e son uyarı! Hizbullah İsrail'i neden uyardı? Hizbullah İsrail'e saldırdı mı? Yarın kargolar açık mı? Yarın kargolar saat kaça kadar açık, kaçta kapanıyor? Arefe günü kargolar açık mı? Edin Dzeko Fenerbahçe'de kalacak mı? Dzeko gidiyor mu? Açıklama geldi! Yaz tatilinde çocuklarla neler yapılabilir? Çocuklarla tatilde ne yapılır? Ebeveynlere ve çocuklara aktivite önerileri! 2024 ORTAÖĞRETİM KPSS BAŞVURULARI NE ZAMAN? KPSS ortaöğretim (lise) başvuruları hangi tarihte başlıyor? Anderson Talisca Fenerbahçe'ye mi geliyor? Fenerbahçe Talisca ile anlaştı mı? Gram altın kaç TL? 14 Haziran Dolar, Euro, Sterlin ne kadar? Bugün yarım gün tatil mi? Bugün resmi tatil var mı, yarım gün tatil var mı? HAFTA SONU HAVA DURUMU 15-16 Haziran #127783 Hafta sonu yağmur yağacak mı, hava nasıl olacak? İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 14 Haziran Cuma İstanbul cuma namaz saati! Ölüdeniz Plajı nerede, nasıl gidilir? Fethiye'deki en iyi plajlar hangileri? Fethiye'de en güzel nerede denize girilir? Rasim Ozan Kütahyalı, Nagehan Alçı'yı dövdü mü? Nagihan Alçı ne anlattı, olay ne? İSTANBUL'DA BAYRAMDA HAVA NASIL OLACAK? #9925 Kurban Bayramı'nda İstanbul kaç derece, yağmur yağacak mı? Kurban eti kimlere dağıtılmaz? Kurban eti kimlere verilmeli? Diyanet'e göre kurban eti nasıl paylaştırılmalı?
Aziz Yıldırım'dan Ali Koç'a tarihe geçecek teklif: Maliyetini karşılayacağım

Aziz Yıldırım'dan Ali Koç'a tarihe geçecek teklif: Maliyetini karşılayacağım

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title