Haberler

"Bir Damla Bin Umut" İçin Kanlarını Bağışladılar

Türkiye genelinde 237 noktada en yaygın kan bağış kampanyası olarak başlayan "Bir Damla Bin Umut" kampanyasının Giresun ayağı bugün başladı.

Türkiye genelinde 237 noktada en yaygın kan bağış kampanyası olarak başlayan "Bir Damla Bin Umut" kampanyasının Giresun ayağı bugün başladı.

Atatürk Meydanı'nda kurulan Kızılay kan bağışı TIR'ı 2 gün boyunca kan bağışında bulunacaklara hizmet verecek.

Beşir Derneği Giresun Şube Başkanı Mustafa Mert, "Kampanya 2012 yılında sadece İstanbul'da yapılıyordu. 2013 yılında Beşir Derneği ile Kızılay ortak Türkiye genelinde 237 noktada 'Bir Damla Bin Umut' kan bağışı kampanyasını başlatmış bulunuyor. Biz de kampanyanın Giresun ayağını bugün başlatmış bulunuyoruz. Giresun'daki kampanyamız 2 gün sürecek tüm halkımızı kampanyaya destek olmaya davet ediyoruz" dedi.

Kampanyanın açılışına katılan Giresun İl Müftü Yardımcısı Aydın İşbakan ise "Böyle bir kampanyayı başlattığı için Beşir Derneği'ne teşekkür ediyorum. Çünkü Türkiye'de kan bağışı konusunda büyük ihtiyaç var.Bu ihtiyacın karşılanabilmesi için Kızılay"a destek olmamız lazım" diye konuştu.

Konuşmaların ardından Müftü Yardımcısı İşbakan dua okuyarak kampanyanın hayırlı geçmesini diledi. Kampanyaya İl Sağlık Müdürü Cengiz Cindemir"in yanı sıra ve vatandaşlar da oldukça ilgi gösterdi. - GİRESUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kızılay Türkiye Giresun Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title